Преди минути от община Мездра официално съобщиха, че тази вечер

...
Преди минути от община Мездра официално съобщиха, че тази вечер
Коментари Харесай

Добрата новина! Отварят в 20.00 часа ремонтирания път между Крета и Ребърково /снимки/

Преди минути от община Мездра публично оповестиха, че довечера в 20.00 часа ще бъде отворен ремонтирания път сред селата Крета и Ребърково, видя организация BulNews.
Отсечката беше в непоносимо положение, само че все пак се употребява всеобщо от водачите, които не желаят да обикалят през Паволче и Челопек, с цел да стигнат до Автомагистрала „ Хемус “. Трасето стана настоящо откакто АПИ затвори интернационалния път Е-79 сред Мездра и Ботевград.
Ето цялостния текст на известието на администрацията в Мездра:

Уважаеми съграждани,
Съобщаваме, че придвижването по пътната права сред селата Крета и Ребърково ще бъде изцяло възобновено през днешния ден (03.08.2023 г.) от 20:00ч. след сполучливо приключен ремонт.
Благодарим на всички наши съграждани за търпението и съпричастността по време на краткотрайното затваряне на правата.
Новосъздадената пътна конюнктура изисква и нараснало внимание по правата. Спазвайте всички правила за придвижване и шофирайте рационално, с цел да съхраним средата и да осигурим безпрепятствено и безаварийно придвижване за всички през месеците, в които тече реконструкцията и модернизирането на път Е-79 в сектора Мездра - Лютидол - граница със Софийска област и община Ботевград.
Междувременно, две улици в Ребърково към този момент са с новоположена асфалтова завивка, което доста ще способства за олекотяване на трафика в селото.
Благодарим ви за разбирането!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР