Кметът на община Мездра Иван Аспарухов изпрати поздравителен адрес до

...
Кметът на община Мездра Иван Аспарухов изпрати поздравителен адрес до
Коментари Харесай

Кметът на община Мездра поздрави Група за стари градски песни „Мездрея“ по случай нейния 35-годишен юбилей

Кметът на община Мездра Иван Аспарухов изпрати приветствен адрес до Група за остарели градски песни „ Мездрея “ към НЧ „ Просвета 1925 “ - гр. Мездра във връзка нейния 35-годишен празник. 

" Уважаеми артисти, музиканти и художествени ръководители, 
Приемете най-сърдечни поздрави от името на Община Мездра и персонално от мое име във връзка 35-годишнината от основаването на Група за остарели градски песни „ Мездрея “ към НЧ „ Просвета 1925 “ - гр. Мездра! 
Позволете ми да Ви благодаря, че от основаването си през 1989 година до момента Вашата певческа групировка продължава да радва феновете на шлагерната музика освен в нашата община, само че и в цялата страна. 
Доказателство за това са стотиците Ви концертни изяви и влиятелни награди от фестивали на остарялата градска ария, национални състезания, балкански и международни шампионати по фолклор. 
Вашият богат репертоар, признанието на сътрудниците Ви и най-много овации на феновете са гаранция, че за гения в никакъв случай не е имало, няма и не може да има есен. 
Съхранете своето креативно безстрашие, безрезервност и целенасоченост, с които вървите решително напред по трънливия път на изкуството! 
Бъдете здрави, все по този начин въодушевени и дано да се множат Вашите триумфи и срещи с публиката! 
ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ! 

С почитание: 
ИВАН АСПАРУХОВ, 
Кмет на община Мездра. 

Годишнината от основаването на Група за остарели градски песни „ Мездрея “ ще бъде маркирана довечера с юбилеен концерт под наслов „ Шлагерът на любовта “ със специфичното присъединяване на известната изпълнителка на остарели градски песни и телевизионна водеща Бони Милчева. Концертът е от 19:00 часа  в Дома на железничаря в Мездра.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР