Преди като идвах, беше така разбито, а сега като влизаш

...
Преди като идвах, беше така разбито, а сега като влизаш
Коментари Харесай

Работя добре с всички кметове, без значение от коя партия са, заяви Борисов

Преди като идвах, беше по този начин разрушено, а в този момент като влизаш в Троян, друго си е. Вчера на съвещанието на Министерския съвет отпуснахме близо 2,6 милиона лв. за клетка за депото за боклуци, отново почти толкоз - и за моста, а всички публични здания към този момент са санирани. Това сподели министър председателят Бойко Борисов по време на визитата си в Троян. Там министър председателят прегледа районното хранилище за неопасни боклуци на общините Троян и Априлци, за построяването на чиято трета клетка държавното управление през вчерашния ден обезпечи 2,56 млн. лева, защото потенциалът на актуалните две е привършен. В Троян с премиера са вицепремиерът Томислав Дончев, министърът на финансите Владислав Горанов, министърът на вътрешните работи Младен Маринов и заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков.

По-късно Борисов взе участие в алегорична гала по даването на старт на създаване на пътна връзка сред Път II-35 и Път III-357 в Троян и ново мостово оборудване на стойност 2,2 млн. лева с Данък добавена стойност. Със завършването на шосейния мост с дължина 43,2 м над река Бели Осъм директният трафик ще се изнесе от центъра на града през индустриалната зона. Изпълнението на плана е също и първи стадий от построяването на обходен път на града.

„ С вашето идване две значими неща се случват – третата клетка на депото и построяването на моста “, обърна се кметът на Троян Донка Михайлова към премиера и благодари за полученото финансиране от държавното управление за двата значими за града обекта, защото общината не разполага с такива средства. „ Оценяваме, че реакцията беше толкоз бърза “, сподели кметът във връзка с отпуснатата от кабинета финансова поддръжка за общината.

Бойко Борисов посочи положителното взаимоотношение на държавното управление с всички кметове в страната, без значение от тяхната партийна принадлежност. „ Само месец преди изборите сме съперници “, означи Борисов и добави, че по-късно централната и локалната власт работят ползотворно дружно в полза на жителите.

По време на визитата си в Троян министър-председателят прегледа санираните здания на полицията и пожарната. Освен тях са санирани всички публични здания в града, както и 10 жилищни блока, а други 10 аплайват за реновирането.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР