Преди две години направихме най-трудното – прокопахме планината, така че

...
Преди две години направихме най-трудното – прокопахме планината, така че
Коментари Харесай

Напрежение. Борисов с остър залп по Асен Василев

" Преди две години направихме най-трудното – прокопахме планината, тъй че това, което можете умерено да обещавате, е, че в най-съкратени периоди ще го създадем отново, тъй като това щеше от дълго време да е готово. Застоят, разрухата. Това, което направиха със Севера и Северозапада, прекъсването на " Хемус ", прекъсването на Велико Търново – Русе, прекъсването на процедура на работенето в района, продължиха да обричат този край. " Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във Враца.

" Искам да ви припомня, че на последния Европейски съвет, когато приемахме бюджета, на България, бяха дадени 2 милиарда евро повече и когато не останах удовлетворен, ме извикаха и споделиха, че България получава най-вече ", означи Борисов и добави, че са отпуснати на България още 200 млн. евро. Той уточни, че две години няма нито стотинка по европейските фондове. " Голям позор за България – две години умните и красивите нямат План за възобновяване ", сподели водачът на ГЕРБ.
-->
" Какво стана с инфлацията? Ние, когато давахме 50 лева на пенсионерите, инфлацията беше 1% и те ги усещаха. Сега е над 100% ", сподели още Борисов.  " Две години Асен Василев помпаше инфлацията, нямаше късмет да влезем в Еврозоната, изпуснаха миграцията. Ако не се стегнем като народ да се излъчи държавно управление, да се активизираме да покрием дупките, няма късмет да влезем в Еврозоната ", сподели водачът на ГЕРБ.

" Какво стана с незаконната миграция? Какъв Шенген? Нали щяха да дадат пари от Европа ", попита ръководителят на ГЕРБ. С Урсула и Шарл Мишел всеки месец следяхме преводите към Турция, с цел да ги държат отвън България.

" Още по-голям е потокът на незаконната миграция след войната в Украйна, само че никой не го регистрира. Организираната престъпност в България се яви по време на югоембаргото. Имайте поради, че тази война, тези частни армии, които се бият, това Европа ще го понесе. Смятайте какви убийци се отглеждат сега, каква проведена престъпност се отглежда - най-мощната проведена престъпност на Балканите. Огромни са упованията към нас ", акцентира Борисов, представен от БГНЕС.

" Сега Европа е в криза, какво да обещаем на тези хора и да бъдем почтени? Те затова единствено приказват за правосъдна промяна. За две години правосъдната промяна за какво не я направихте? ГЕРБ го нямаше, ГЕРБ го бяхте изчегъртали, ГЕРБ бяхме малцинство в Народното събрание, изолирани. Сега те изпадат в изолираност. Това, които тези предизвикаха на България, турчин не го е причинявал ", уточни водачът на ГЕРБ.

" Те не желаят да има държавно управление. " Продължаваме промяната " за 6 месеца паднаха 10% под ГЕРБ, Демократична България схванаха, че са изгубили изборите и в този момент се събират вкупом, с цел да може да се приближат до ГЕРБ. Те си избраха президент и в този момент новата им опорна точка е " Борисов не е за импийчмънт ". Когато Борисов и ГЕРБ издигнаха проф. Герджиков, ректор на СУ, демократ, прелестен учител, всички знаем кой е, избрахте тогава президента Радев. Сега стартират да ни питат за какво не му желаеме импийчмънт ", означи Борисов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР