Преди два дни попитах дали парите, които получавам от YouTube

...
Преди два дни попитах дали парите, които получавам от YouTube
Коментари Харесай

Шах! Как Бил Гейтс дава пари на Костадинов

Преди два дни попитах дали парите, които получавам от YouTube канала си, биха ме създали сътрудник съгласно законопроекта на " Възраждане ".

Това разяснява във " Facebook " Флора Статиева.
-->
Както се оказва - отговорът е да. Но в действителност аз не питах за себе си. Щом законът важи за мен, то значи, че би важал и за различен човек, който изкарва пари от американската корпорация Alphabet, компанията притежател на YouTube и Гугъл.

Каналът на Костадин Костадинов в YouTube има 72 хиляди почитатели и 21.7 млн. гледания. По-важното обаче е, че той е монетизиран - когато влезете в някое негово видео, ви се пуска реклама.

Например ето тази реклама на Бил Гейтс. Да, Бил Гейтс популяризира върху видеата на Костадинов. Костадинов печели пари от тези реклами. Гарантирам ви, че 21.7 млн. гледания се равняват на повече от 1000 $. С други думи, по класификацията на законопроекта на " Възраждане ", Костадин Костадинов би трябвало да се записва като сътрудник.

И като подобен, още веднъж, съгласно личния му законопроект, не би трябвало да има право да се занимава с политически каузи. Не пиша нищо от това като заяждане. Просто, както самият Костадин Костадинов постоянно споделя, законите са за всички.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР