Преди дни буквално всички световни медии гръмнаха с трогателното признание

...
Преди дни буквално всички световни медии гръмнаха с трогателното признание
Коментари Харесай

Меган Маркъл сподели подробности за загубата на второто си дете

Преди дни безусловно всички международни медии гръмнаха с трогателното самопризнание на Меган Маркъл, която разкри, че е изгубила второто си дете преди няколко месеца.

Трогателните думи на херцогинята съумяха да раздрусат милиони, а думите ѝ бяха споделяни и популяризирани из всички обществени мрежи.

Силно усещане обаче направи и още нещо - от Бъкингамският замък отхвърлиха да разясняват нещастието.

" Блиц " напомня, че тази година Меган и принц Хари се отхвърлиха от кралските си отговорности и отпътуваха за Съединени американски щати, където да градят бъдеще надалеч от роялите. Последва същинска драма в кралското семейство, а към днешна дата се оказва, че има и развиване.

Според източници, близки до роялите, те са безпределно тъжни от загубата и оказват голяма прочувствена поддръжка на двойката.

Маркъл искаше да акцентира, че това, през което е минала е тематика табу, а действително всяка четвърта жена го претърпява.

Кралското семейство обаче видимо не реагира по никакъв метод. От Бъкингамският замък обявиха, че това е " доста персонален въпрос, който не предстои по никакъв метод на коментар пред медиите ".

Въпреки напрегнатите връзки сред принц Уилям и принц Хари, двамата очевидно са заровили томахавката и брачният партньор на Кейт е решил да поддържа брат си в този по този начин тежък за фамилията му миг. Баща им - принц Чарлз, е оказал помощ доста на двойката през последните месеци, а скръбта по нероденото дете е обединила цялото кралско семейство.

Припомняме, че на 6 май 2019 година принц Хари бе дарен от Меган Маркъл със наследник, който е кръстен Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор. Той се подрежда седми на опашката за английския престол след дядо си - принц Чарлз, чичо си - принц Уилям и децата му - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис, както и след татко си - принц Хари.

На 1 април Хари и Меган публично престанаха да извършват отговорностите си като членове на кралското семейство, с цел да могат да се реалокират в Съединените американски щати, където да развият личен бизнес. Те се отхвърлиха и от марката Sussex Royal.

Чрез думите си от преди дни Меган е желала да изпрати обръщение на доста майки по света, които са претърпели това, което и тя - " невидимата загуба ". Меган разкри, че е пометнала, до момента в който е била с Арчи.

" След промяната на памперса му почувствах изострен конвулсия. Паднах на пода на ръце с него и му тананиках приспивна ария, с цел да сме спокойни и двамата. Усещах, че нещо не е наред и до момента в който държа първото си дете, изгубвам второто ", описа тя.

" Часове по-късно лежах в болничното легло и държах ръката на брачна половинка си. Усетих какъв брой студена е ръката му, целунах кокалчетата му, мокри от сълзи ", описа тя.

" Да загубиш дете значи да носиш непоносима тъга, претърпяна от мнозина, само че за която малко се приказва. В болката на загубата си, ние разбрахме, че в стая от 100 дами, 20 са били сполетени от такава орис ", описа Маркъл.

" И макар зашеметяващата обща болежка, тази тематика остава табу, а тези дами се отдават на уединен печал ", добави брачната половинка на Хари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР