Преди десетилетие творец на име Жил Уокър създава куклено шоу

...
Преди десетилетие творец на име Жил Уокър създава куклено шоу
Коментари Харесай

Този робот беше експонат в изложба, а сега е секс модел

Преди десетилетие създател на име Жил Уокър основава куклено шоу с провокативни и злокобни механизирани модели. В центъра на представлението е секс бот със CCTV камера, който показва сексуален танц на стълб. Уокър споделя, че е основал инсталацията, с цел да покаже по какъв начин наподобява воайорството . Сега и той, и роботите му са в центъра на секс промишлеността.
Желаещите да се допрян до по-ексцентрично и провокативно изкуство могат да платят на робота, с цел да им приказва мръсно и да танцува със секс пози, както и да му дават бакшиш.

Cardi-Bot, както се назовава той, през днешния ден е част от каталога на CamSoda – водещ уебсайт за секс камери онлайн.

Творението на Уокър разбуни духовете през януари на Computer Electronics Show. Тогава видео на робота закупи особена популярност в обществените мрежи, където се изрази същинска нервност към изкуствения разсъдък.



Секси роботът потвърди, че нито една работа не е предпазена от неизбежната автоматизирана гражданска война. Но дали в действителност хората ще желаят да видят робот в роля, предопределена за човек?

Секс камерата се оказва изненадващо известна, въпреки появяването на робота да е най-вече маркетингова тактика. Тази тактика се базира на нищо повече от това да накарате хората да платят, с цел да гледат. Клиентите на Cardi-Bot могат да пишат с робота и да желаят избрани дейности през интерфейса на уеб страницата. Но всяка прочувствена връзка с него към този момент си остава едностранна.



Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР