Преди да формулирате мечтата си обаче, помислете си дали наистина

...
Преди да формулирате мечтата си обаче, помислете си дали наистина
Коментари Харесай

Съвременна мистика! Как да сбъднете желание с чаша вода

Преди да формулирате фантазията си обаче, помислете си дали в действителност става дума за мощно предпочитание или елементарна цел. Защото да имаш доста пари не е фантазия, а единствено инструмент за реализиране на мечтаното! Това твърди и съветският мистик и публицист Вадим Зеланд, който от години се занимава с проучвания и квантова физика.

Страховете пречат. Освободете се от тях!

Докато чакате реакцията на огледалния свят, изпитвате подозрения и страхове, а те са мощни страсти с негативен знак, както и най-големите ви врагове. Борбата с тях е комплицирана, стандартите са доста мощни. Зеланд предлага следната процедура за прогонване на паниките: представете си, че карате трамвай и внезапно натискате спирачката. Представете си, че пасажерите, които вие асоциирате с паниките, се пробват да влязат вътре; затворете вратите и подкарайте трамвая, бягайте по-далеч от тях!

Когато се тревожите, Вселената бърза да осъществя вашата паника, с цел да може по-скоро да я обезврежда. Така се осъществя най-лошото ви предпочитание, родено от паниката. Вие би трябвало да мечтаете за това, което желаете, а не за това, което не желаете, поучава Вадим Зеланд. Огледалният свят не харесва частицата НЕ. Вие с цялото си сърце НЕ желаете една обстановка и по този начин се обричате на нея. Затова е по-рационално да се настройвате позитивно.

Какво съставлява ритуалът с чашата вода

С вода желанието ви има късмет да се извърши за малко време. Техниката е лесна и оптимално ефикасна. Зеланд предлага да не се употребява вода от чешмата, преварена или пък купена от магазин. Хубаво е водата да е от извор, само че в случай че нямате такава, можете да употребявате всякаква. Преди това я замразете, по-късно разтопете леда. Така изтривате цялата отрицателна сила от нея.

Напълнете чашата вода и вземете лист хартия. Тя е нужна за записването на желанията. Заредете се с позитивно мислене и запомнете, че можете да влияете на водата единствено с ръцете си. Краищата на пръстите имат значими нервни окончания, там е съсредоточена вашата сила.

Същността на техниката

Напишете на лист хартия в утвърдителна форма желанието си и сложете върху него цялостната чаша с вода. Важно е мислеформата да провокира във вас мощна страст. Няма потребност да пишете: „ Искам доста пари! ”. По-скоро си представете фантазията, която ще сбъднете, когато имате доста пари.

Разтъркайте дланите една в друга, с цел да създадете компактно кълбо енергия; разположете дланите над чашата. Мислено потвърдете и визуализирайте това, което желаете, прокарайте дланите си край чашата, като продължавате да си представяте осъщественото желание; изпийте водата и легнете да спите. Ритуалът се прави заран след сън и вечер преди лягане, тъй като тогава мозъкът е провиснал и мозъкът не е ангажиран със странични мисли.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР