Преди броени минути, REUTERS излезе с публикация, според която американският

...
Преди броени минути, REUTERS излезе с публикация, според която американският
Коментари Харесай

Няма да има евтина Tesla?

Преди броени минути, REUTERS излезе с обява, съгласно която американският производител на електрически автомобили Tesla се е отказал от дълго чаканото си, както от вложители, по този начин и от консуматори, желание да стартира производството на наличен електрически автомобил (цена от към 25 000 долара/евро).

От REUTERS излизат с информацията въз основата на трима източници, както и на забелязани от редакторите вътрешни известия, като съгласно анонса, американската компания ще концентрира сили върху реализирането на самодейност за автоматизирани таксита. Същите ще бъдат създадени въз основата на платформата, която марката щеше да употребява за напълно новия си модел.

От осведомителната организация показват, че през януари самият Мъск е споделил на вложителите, че Tesla възнамерява да започва производството на наличния електрически автомобил в завода на компанията в Тексас през втората половина на идната година.

REUTERS показва, че новината идва на фона на извънредно сериозна конкуренция, най-много от страна на китайските автомобилни производители, които оферират доста по-разнородно и налично, постоянно с цена от към 10 000 $, портфолио електрически автомобили.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР