Преди близо година от Volkswagen показаха скица, която бе по-скоро

...
Преди близо година от Volkswagen показаха скица, която бе по-скоро
Коментари Харесай

Volkswagen показа как ще изглежда новият Amarok

Преди близо година от Volkswagen демонстрираха схема, която бе по-скоро в работен вид и представяше концепта за идващото потомство Amarok, който се чака да бъде показан по-късно през годината. Този път също виждаме цветна схема, само че изобразеното на нея е по-близко до действителността и на процедура демонстрира по какъв начин тъкмо ще наподобява пикапът на немската компания.

Впечатление прави напълно нова предна част с интегрирани в дизайна на решетката светлини, както и огромна емблема ситуирана в средата. Виждаме още оранжеви куки за изтегляне в двете страни на предницата, както и лебедка, която най-вероятно ще е една от спомагателните варианти, дружно с LED светлините на покрива.



Променен дизайн на джантите и квадратни арки на калниците също допълват нововстите, а All-Terrain гумите допускат опазване на положителното държание отвън пътя. Странични стъпенки и ролбар в товарното поделение най-вероятно също ще са част от спомагателен пакет за офроуд.

За в този момент се знае, че новият Amarok ще споделя платформа със идващото потомство Ford Ranger, като само дизайна ще е дело на немската компания. Двата пикапа ще се сглабят на една поточна линия в завода на Ford в Южна Африка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР