Преди 5 г. казахме, че има паралелна държава и започнахме

...
Преди 5 г. казахме, че има паралелна държава и започнахме
Коментари Харесай

Нинова: БСП ще бъде гарант за стабилност на България

Преди 5 година казахме, че има паралелна страна и започнахме своята борба. Посочихме най-големите си враговне - страхът и апатията на хората, че не може нищо да се промени. Преди година хиляди българи излязоха и демонстрираха, че са преодолели този боязън. 

Това сподели ръководителят на коалиция Българска социалистическа партия за България Корнелия Нинова в речта си при откриването на 47-мото Народно събрание. Ето какво още сподели тя:

Промяната значи първо, закони, които не са лобистки, второ - използване на тези закони и трето, наказване за този, който ги е  нарушил. Ако реформираме правосъдната система, то смяната е станала. Ние имаме преимущество, тъй като от дълго време водим тези борби. Трябва да се оправим с три рецесии и да не допуснем четвърта - политическа, в случай че не съставим постоянно държавно управление. Най-важната аздача е да помогнем на хората, да стабилизираме стопанската система и да се оправим с пандемията. Най-големият проблем е обедняването. Не бива да позволяваме да се усилят цените на тока от 1 януари. Да се усилят приходите и пенсиите, да стабилизилраме лечебните заведения. За всичко това би трябвало да имаме работеща стопанска система. Ние сме подготвени за рационални решения с стратегия за дейности в първите 100 дни, която е финансово разчетена.

За бюджет 2022 - попадаме в невиждана обстановка - длъжностен кабинет, който е изготвил собствен бюджет, болшинство, което има различен и неспособност до края на годината да бъде признат нито първият, нито вторият.

Ние не желаеме празни думи, всичко би трябвало да е облечено в цифри и да отразява действителни политики. Хората да схванат, че страната е зад тях. Ще поставим старания да се сформира устойчиво болшинство и постоянно държавно управление. Може да разчитате, че Българска социалистическа партия за България сме предвидими, ще бъдем поръчител за непоклатимост на България.

Европейска политика за Плана за възобновяване и европейските стратегии. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР