Преди 35 години се омъжих за най-добрия мъж на света.

...
Преди 35 години се омъжих за най-добрия мъж на света.
Коментари Харесай

Не знам как да започна живота си отначало

Преди 35 години се омъжих за най-хубавия мъж на света. Когато се запознахме, бях на 22 години, а Виктор беше на 25 години. Отгледахме две деца, които от дълго време имат свои фамилии.

През последните 10 години аз и моят брачен партньор живеем сами. Всичко щеше да е наред, в случай че не бях схванала, че брачният партньор ми си е писал с друга жена.

Случи се преди година изцяло инцидентно. Винаги съм му вярвала и в никакъв случай не съм му проверявала телефона, само че един път до момента в който плуваше го остави на шезлонга.

Получи известие от някаква жена. Съпругът ми изясни, че е негова съученичка, която не е виждал от дълго време и просто са си писали. Увери ме, че е другарска преписка, само че сърцето ми се сви.

Не желаех да сътворявам спор и да се колебая в лоялността на брачна половинка ми, само че той продължи да си написа с нея цяла година. Реших да попитам свекърва ми коя е тази Елена.

Оказа се, че той няма съученичка с такова име. Изневерил ми е, само че за какво? Бих приела всяка истина, в случай че си беше признал самичък, само че в този момент съм объркана.

Не мога да си показва по какъв начин ще стартира живота си още веднъж, в случай че го напусна. Никога не съм имала различен мъж, Виктор беше единственият за мен.

Може би пресилвам? Искам да приказвам с мъжа си, само че ме е боязън. Страх ме е какво ще ми каже. Да ми каже, че ме е лъгал толкоз време и че има друга жена от много време? Никога не съм мислила, че ще се сблъскам с този проблем на остарели години.

Вижте още: Снаха ми унищожи всички фамилни обичаи

Възможно е свекървата, която е много стара, да не помни съучениците на сина си.

Но годините не са присъда. Хората могат да стартират нов живот на всяка възраст, в случай че се наложи.

Вие по какъв начин бихте реагирали в такава обстановка?

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР