Предаването Бригада нов дом“ стартира тази събота, 24 февруари. Влюбените

...
Предаването Бригада нов дом“ стартира тази събота, 24 февруари. Влюбените
Коментари Харесай

Попиляха новия сезон на Бригада нов дом

Предаването „ Бригада нов дом “ започва тази събота, 24 февруари. Влюбените Вероника и Дарин бяха основните герои в първия епизод на предаването, които са дружно от 22 години. Поради сърдечен недостатък за Вероника е противопоказно да има деца, само че все пак родила три. Семейството има и три кучета от породата йоркширски териер, всяко от които коства най-малко 1000 лв..

Двамата съумяват да си купят къщурка, където да приютят фамилията, само че силите им свършват до такава степен. С кухня в мазето, баня на двора и спалня в която спи цялото семейство, изискванията са тежки за децата, като се постанова през зимата да излизат мокри на открито, с цел да стигнат от санитарните пространства до леглото.

Дарко работи като интернационален водач със заплата от няколко хиляди лв.. Вероника пък показва себе си като продава цветя. Семейството бе безусловно смляно от хейта в обществените мрежи.  Ето и част от мненията:

Някой съгласно мен ги е уредил тези мързеливи хорица да им създадат ремонт на кочината!
Те не са най-нуждаещи се, той е интернационален водач, тя има бутик за цветя…просто са доста мързеливи!
Едно е да си безпаричен,да нямаш нови мебели, уреди, НО Да е чисто, подредено!
Една багра на банята не коства милиони, за хигиената на тоалетната….нямам думи!
Мръсотията…е страшна!

Да нямаш опция е едно (въпреки,че казусът не е тъкмо такъв), само че да си негодник е напълно друго! Не може да си изхвърлят боклуците, само че другояче три скъпи кучета си взели и тях да хранят! Много слаб старт на предаването!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР