Предателството на една съпруга Вашият най-скъп човек, който се е

...
Предателството на една съпруга Вашият най-скъп човек, който се е
Коментари Харесай

Не всеки може да прости изневярата на партньора си

Предателството на една брачна половинка

Вашият най-скъп човек, който се е зарекъл да бъде с вас в тъга и наслада, унищожава всичко, което сте построили дружно. В един миг животът ви се трансформира. Земята се изплъзва отдолу под краката ви. Какво да извършите по-късно? Особено в случай че имате общи деца и заем за жилище.

Излишно е да споделям, че всички мислеха, че фамилията ни е съвършено. Така беше до избран миг, а по-късно всичко отиде по дяволите. Със брачната половинка ми сме женени от 14 години. Всичко вървеше отлично. Изтеглихме заем за къща, направихме ремонт. Появиха се и дъщерите ни. Бяхме щастливи, всички към нас се възхищаваха какъв брой добре се разбираме.

Работех като готвач в дребен ресторант. Получавах много положителни пари, въпреки и малко по-малко от брачната половинка си. Но имахме задоволително за всичко, тъй че не бързах да променям работата си. Съпругата ми беше непрекъснато в командировки. Поне аз имах вяра в това.

Предателството на една брачна половинка
И тогава всичко се разви като в на ниска цена сериал. Забрави си телефона у дома. Докато тя отсъстваше, той просто не спираше да звъни. Погледнах и незабавно разбрах всичко. Не прочетох доста, само че нямаше потребност. Веднага разбрах, че жена ми си има някой.

Когато тя се върна за телефона, желаех да подвигна скандал, само че просто не споделих нищо. Милиони мисли се въртяха в главата ми. И какво в този момент? Ами девойките? Какво да вършим със заема? Реших да постъпя по друг метод.

Идеалният проект
Реших да не споделям нищо на никого и да продължа да се преструвам, че нищо не се е случило. Месец по-късно напуснах работа и се съгласих на по-добра оферта. Новата работа ми харесваше по-малко, само че заплащането беше по-високо. Започнах да икономисвам пари за в бъдеще. Исках девойките да пораснат, преди фамилията ми да се разпадне.

Това продължи четири години, брачната половинка ми нямаше визия за нищо. Наскоро изплатихме къщата. Вечерта се разбрахме да го отпразнуваме с родителите ми. Те просто обожаваха Соня. Винаги са казвали, че имам златна брачна половинка, няма от какво да се оплача.

Реших, че е време да спра да се преструвам. По време на вечерята споделих, че знам всичко за любовника на жена ми, за това, че тя ми изневерява към този момент четвърта година. Не бях спестовен в думите. Родителите ми бяха смаяни и не бързаха да се намесват в диалога. Соня стартира да крещи, че всичко е неистина. Когато споделих, че самичък разбрах всичко, тя стартира да ме упреква.

Вижте още: Най-сочните ястия с пилешко месо

След това тя се обърна и напусна ресторанта. С родителите ми говорихме дълго време, обясних им всичко. Те бяха шокирани от протичащото се. Сега разбирам, че нямаше потребност да укривам от тях, само че тогава толкоз желаех да я нараня.

На идващия ден тя стартира да се извинява, молейки ме да й простя. Тя ме увери, че ще остави любовника си и ще живеем както преди. Но повече й не вярвам. Не мисля, че в миналото ще мога да й простя.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР