Пред руското посолство демонстранти скандират Митрофанова вън, Тук не е

...
Пред руското посолство демонстранти скандират Митрофанова вън, Тук не е
Коментари Харесай

ПОД ПРОЗОРЕЦА НА МИТРОФАНОВА: Махай се, вземи си руските агенти!

Пред съветското посолство стачкуващи скандират ”Митрофанова вън ”, ”Тук не е Москва ” и ”Слава на Украйна ”. Те разпънаха голямо българско знаме с надпис ”Освобождение ”, върху което сложиха украински байрак с по-малки размери.
 
Виждат се транспаранти със зачеркнат знак Z, с надпис " Вън Митрофанова и съветските сътрудници ", " Демонтаж на петата колона ", " Импийчмънт на Радев ", както и флагове на Европейски Съюз.

Освен представители на БОЕЦ, в проявата се включиха украински жители и поданици и посетители на София.

От уредниците оповестиха, че идващите им митинги ще са пред президентството и пред Народното събрание.



Демонстрацията пред съветското посолство протича при засилено полицейско наличие, много по-голямо от това,м което видяхме през вчерашния ден при миньорите от " Мариците " и овцевъдите на " Дондуков ".

Повод за митинга е пореднага скандална и нагла изява на госпожа полковничката. “Убедена съм, че ще победим и всичко ще бъде другояче “, съобщи съветската посланичка Елеонора Митрофанова пред интернационалния събор на русофилите, който се организира в събота в Калофер.

Събитието бе проведено от Национално придвижване " Русофили ", ръководено от обвинявания за шпионаж в интерес на Русия и глобен от Съединени американски щати по закона " Магнитски " Николай Малинов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР