Пречистването на тялото от токсини и загубата на натрупаните килограми

...
Пречистването на тялото от токсини и загубата на натрупаните килограми
Коментари Харесай

9 сока за пречистване на организма и изгаряне на мазнините

Пречистването на тялото от отрови и загубата на насъбраните килограми е новата ви задача при започване на пролетта. Не е нужно да гладувате или да употребявате пагубни диети, с цел да станете слаби и красиви.

Ще ви е забавно да знаете, че някои сокове могат да оказват помощ освен за филтриране на тялото от нездравословни субстанции, само че и за изгаряне на мазнини. В допълнение, те са много приятни на усет. Тук сме избрали деветте най-хубави сока, които могат да ви оказват помощ да изгорите непотребните мазнини и да премахнете токсините от тялото, което от своя страна ще докара до чиста и сияйна кожа.

Сок от домати и краставици. Това е известна формула за изгаряне на мазнини, която също усилва количеството на фибри в диетата. Смесете 1 домат с 1-2 краставици в блендер, в случай че желаете, можете да добавите малко морска сол, черен или пикантен червен пипер. Можете също да добавите 1 чаена лъжичка мед. Изсипете сместа във висока чаша и я украсете с листа от мента или ръкохватка от целина.

Крес и сок от моркови. Кресът е богат на антиоксиданти и диетични фибри. Подхранва и усъвършенства червата. Нарежете морковите и креса. Смесете зеленчуците в блендер, можете да добавите малко вода или лимонен сок. Изсипете сока във висока чаша и го украсете с стръкче от кантарион или магданоз. Пийте този сок заран за най-хубави резултати. Между другото, морковите, включени в закуската, усъвършенстват цвета на кожата и оказват помощ за попречване на акне.

Сок от целина и цвекло. Целината е различен зарзават, богат на фибри, а цвеклото има доста изгоди за здравето. Смесете в блендер няколко стъбла целина и 1-1/2 цвекло, прибавете малко вода (50 мл). Изсипете сместа в чаша, украсена с комат лимон. Сокът е богат на антиоксиданти и спомага за детоксикацията на организма.

 сок за филтриране на организма

Спанак и ябълков сок. Спанакът е един от най-богатите източници на витамин Е, фолиева киселина, желязо и диетични фибри. За да извършите този здравословен сок, нарежете на кубчета ябълки и прибавете към тях ситно нарязан спанак. Смесете тези съставки в блендер. Изсипете сока в чаша и прибавете 1-2 ч.л. лимонен сок. Вашето чудно пиво е готово! Такъв зелен сок оказва помощ доста добре в битката с всевъзможни кожни възпаления, в случай че се приема на празен корем за 10 дни.

Сок от чушка и грейпфрут. Грейпфрутите и другите цитрусови плодове са положителни средства за намаляване. За да извършите този апетитен сок, нарежете съставките в равни пропорции и ги разбийте в блендер за 5 минути. Добавете 2-3 капки стевия или 1 чаена лъжичка мед за по-сладък усет.

Сок от нар, касис и целина. За да извършите този пречистващ сок, прибавете прясно изцеден сок от нар в купата на пасатора, прибавете няколко супени лъжици касис (ще бъде още по-вкусно със замразен) и 1 ръкохватка от целина. Разбийте до момента в който стане хомогенна примес. Можете също да добавите няколко листа от мента към сока, тъй че усетът ще бъде по-свеж.

Моркови, джинджифил и ябълка. Този детоксикиращ сок съдържа задоволително лимонена киселина, тъй че е превъзходен за загубата на тегло. Вземете няколко части моркови, ябълки и малко късче джинджифил (1-2 см), наряжете ги на кубчета и ги разбийте в блендер до гладкост. Можете да добавите лед или студена вода (50 ml). Изсипете сместа в чаша и се наслаждавайте.

 сок за изгаряне на мазнините

Сок от ябълка, зеле и лимон. Напитката е богата на витамин А, калций и има антиканцерогенни свойства. В допълнение, той ще ви помогне да се борите с отпуснатостта на мускулите. Добавете всички съставки в блендер и разбийте до гладкост. Приемането на подобен сок вместо вечеря ще ви помогне да се отървете от спомагателните сантиметри в кръста и да придадете на кожата здрав и лъчезарен тип.

Сок от портокал, морков и цвекло. Портокалът, морковите и цвеклото са цялостни с витамини и хранителни субстанции. Сладко-киселият сок оказва помощ за понижаване на тежестта и унищожаване на токсините от организма. Смесете всички съставки в блендер. Можете също да добавите ябълка, тъй че сокът ще бъде още по-полезен. Пийте този сок на празен корем всяка заран през седмицата и ще забележите приятни промени в положението на кожата.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР