Празниците отминаха, но калоричните салати, мазните пържолки и сладките изкушения

...
Празниците отминаха, но калоричните салати, мазните пържолки и сладките изкушения
Коментари Харесай

Пречистване на организма

Празниците отминаха, само че калоричните салати, мазните пържолки и сладките изкушения не стопират да ви примамват. Някои артикули могат да не се усвоят доста дълго от организма, от което настроението ви и силата ви като че ли ще се изпарят.

Време е да пречистите организма си, с цел да се чувствате по-добре. За да се случи това, би трябвало да дадете опция на тялото си да задвижи естествените процеси на филтриране.

Трябва да стимулирате черния си дроб, с цел да изхвърли тялото ви токсините, да пречистите тялото си от шлаки в стомаха, бъбреците и кожата.

Трябва също по този начин да подобрите циркулацията на кръв в организма и да наситите тялото си с потребни субстанции. За да изхвърлите токсините, би трябвало да ги „ разсъните ”.

 Пречистване на организма

Клетките на тялото се задръстват от плътни натрупвания от шлаки, което провокира неприятна миризма, струпване на килограми, бръчки, целулит и прибързано стареене.

Токсините се разсънват, с цел да се изхвърлят от организма, благодарение на плодове и зеленчуци. Когато токсините се разсънят, те се насочват към органите. За да ги изхвърлите от тялото си, пийте по 2 литра вода всеки ден.

Намалете потреблението на кафе, рафинирана захар и наситени мазнини - всички те съдържат субстанции, които усилват токсините. Намалете напрежението, защото той кара тялото ви да създава хормони на напрежението, които провокират появяването на отрови.

Редовно правете извършения, те спомагат да изхвърлянето на шлаките и токсините от организма. Подобрете циркулацията на кръвта, като употребявате метода на контрастния душ.

Загрейте тялото си с доста топла вода под душа, по-късно в продължение на половин минута обливайте тялото си със студена вода. Повторете процедурата три пъти, след което си легнете, добре завити, за половин час.

Това подтиква кръвообращението и органите и спомага за изхвърлянето на отрови. Поне един път седмично посещавайте сауна, с цел да изхвърлите токсините от тялото си по този метод.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР