Празничните дни са повод да прекараме време с близките, да

...
Празничните дни са повод да прекараме време с близките, да
Коментари Харесай

Вкусни и разнообразни Великденски предложения за красива трапеза


Празничните дни са мотив да прекараме време с околните, да се посветим на обичайни усети, да опитаме нови вкусотии, а постоянно и да получим или създадем изненада на хората, които обичаме. Празниците могат обаче и да бъдат причина за стрес, изключително в случай че се окаже, че нямаме задоволително време за подготовка или пък че бюджетът е раздължен прекомерно доста. Какво ще кажете тогава тази година да се подготвим умерено, рационално и по-отрано за Великден с няколко супер вкусни и разнородни празнични оферти от Lidl. Те са подобаващи както за алегоричен подарък за околните, по този начин и за посрещане на посетители или за изненади за най-малките. Добрата вест е, че те към този момент са налични във веригата, наред с огромен брой деликатно подбрани тематични оферти с типичното за Lidl оптимално съответствие на качество - цена.

И с цел да не отлагаме до последния миг, а да разпределим бюджета и времето си рационално, ето няколко по-нетрадиционни вкусотии от обичаните на мнозина серии Favorina и Deluxe на Lidl, които ни направиха усещане
-->
Двата марката се постановиха като желан избор за празничната софра на българина в последните години. През 2022 година бяха оценени измежду личните марки на веригата, които получиха най-вече гласове в 57 продуктови категории в самостоятелните изследвания “QUDAL – QUality meDAL ”, извършени от интернационалната асоциация за узаконяване ICERTIAS, основана в Швейцария.

Плато от месни специалитети



През тази седмица в Lidl ще открием гурме на цена 8,49 лева за опаковка от 120 гр., което може да бъде нашето премиум фино нарязано мезе за великденската софра. Важно е да знаете, че 100 гр. от това особено месно предложение на Deluxe се създават от 145 гр. свинско месо.

Селекция пастети



В дните към светлия християнски празник може да разнообразим  менюто с които са супер подобаващи за плато с разядки за посрещане на посетители, да вземем за пример. През тази седмица в Lidl на цена 11,99 лева за опаковка от 6 броя по 90 гр. ни чака пакет деликатесни пастети със стафиди, с пуешко месо и кестени, с еленско месо и коняк, с пуешко месо и смокини, с червени чушки и зелени маслини и с бели летни трюфели.

Тортелони



могат да бъдат ужасно предложение към някои от обичайните великденски ястия или да разнообразят постното ни меню преди празника. Отново с марката Deluxe и в опаковка от 250 гр. може да ги открием на цена 3,49 лева още веднъж във всички магазини на Lidl в цялата страна.

Шоколадови близалки



Покрай светлите християнски празници може да зарадваме всички малчугани с шарените, вкусни и разнородни без да товарим бюджета си. Цветното и занимателно предложение е ужасно решение и за все по-популярните игри за търсачи на съкровища. Само за 3,29 лева за опаковка от 150 гр. можем да ангажираме цялостен тим енергични деца в конкуренция за разкриване на най-вече шоколадови близалки! Трябва да отбележим, че употребяваното какао във всички шоколадови оферти с марката Favorina е 100% Fairtade.

Козуначен сладкиш



Ако тази година желаеме да си спестим приготвянето на обичайния домакински козунак или пък да се разнообразим то може да сложим на трапезата на обичаната марка Favorina. С заряд от крем Шантили и поръска от шоколад това подбрано великденско печиво е на цена 16,99 лева за разфасовка от 750 гр.

Това са единствено част от всички над 350 празнични оферти по случай Великден, които ще открием през тази и идващите 3 седмици. Първите бои за яйца също са към този момент по рафтовете в магазините, тъй че в този момент е моментът да стартираме овреме великденския пазар, с цел да си спестим време и стрес и умерено да се подготвим за отбелязването на едни от най-светлите християнски дни през годината.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР