Правя това нощно включване, за да видят всички софиянци как

...
Правя това нощно включване, за да видят всички софиянци как
Коментари Харесай

Бесен българин в тъмницата на магистралата: Ще ревете за Бойко, некадърници

Правя това нощно включване, с цел да видят всички софиянци по какъв начин новото държавно управление на „ Продължаваме Промяната “ пести от ток сега. Цялото улично осветяване по основните пътища и по автомагистралите се изключва, с цел да се пести електрическа енергия.

Честито на всички, които гласувахте за „ Продължаваме Промяната “! Ето това е смяната, която всички искахте! Да пътувате по тъмни улици, по неосветени улици, да стартира да има режим на тока!

Ето по тази причина гласувахте, българи, пътищата да бъдат неосветени! Сега освен в София, виждате аз пътувам по автомагистралата, а в доста градове в страната уличното осветяване се изключва, тъй като страната няма пари и желае да завоюва и спести, спирайки тока по пътищата и в градовете, там, където би трябвало да бъде осветено.

Задължението на страната и общините е да бъдат осветени всички общински пътища, само че сега се печели, тъй като токът е доста безценен и няма по какъв начин да бъде заплатен.

Всички, които гласувахте за „ Продължаваме Промяната “, за тази ли смяна гласувахте, да има режим на тока, да живеем на свещи, да готвим на газ? В кой век се връщаме, благи братя българи? Всички, които гласувахте отвън България за „ Продължаваме Промяната “, за Слави Трифонов, за „ Да, България “, за тази проведена незаконна група, която включи в грабежа на България и Българска социалистическа партия, ви запитвам – за какво в този момент не се прибирате в България да живеете с нас? Вие живеете отвън България и гласувахте, с цел да пристигна смяна в България, да пристигна ново държавно управление. Защо в този момент не се върнете в България?

Аз след изборите не видях на входовете на България да има стотици хиляди коли с искащи, които да се приберат в родната страна, за която гласувахте да има ново държавно управление и отпред да бъде мистър Кирчо. Ето, вижте, до каква степен докараха страната единствено за три месеца! Счупиха страната, хора!

Всички се оплаквахте от Бойко, да само че при него токът беше най-нисък с години наред, хлябът беше на естествени цени и всичко беше в нормите. За три месеца всичко скочи с по 30% и повече, единствено заплатите на хората не мръднаха! И ви запитвам по какъв начин един пенсионер с 200 или 300 лв. ще заплаща ток от 500 лв., тъй като такива ще бъдат сметките за януари.

И запитвам това табиет ли е на българския народ да си трае или имаме упражнение от 500 години? Да ме извинявате! Вижте какво направихте, допуснахте да пристигна проведената незаконна група на Кирчо благодарение на всички олигарси, които вкараха милиони, с цел да завоюват Кирчо и компания, единствено и единствено, с цел да спрат Бойко, тъй като Бойко не им позволяваше да грабят от страната.

Всички се оплаквахте – Бойко, Бойко, Бойко, обаче аз ви споделям както години наред плачехте за Живков, в този момент ще пристигна време да плачете за Бойко и ще търсите Бойко, убеждавам ви в това! Ще пристигна време и ще плачете за Бойко, ще желаете Бойко да се върне, тъй като при него нещата бяха относително добре.

Сега виждам тук от няколко дни доста от вас скачате поради сметките си за ток – по 1000-1500 лв.. Честито на всички българи! Ето, „ Продължаваме Промяната “ с мистър Кирчо! И ще става още по-весело, убеждавам ви, че ще става още по-весело! Сега, когато дойдат януарските сметки през февруари, мисля, че март месец половината и повече хора в България ще излязат на митинг!

Честито с „ Продължаваме Промяната “!  

От профила във Facebook на Цецо Ангелов

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР