Правото у нас е паднало на нивото на панаирджийски цирк,

...
Правото у нас е паднало на нивото на панаирджийски цирк,
Коментари Харесай

Роднина на убитите майка и бебе изрева: Правото у нас е на нивото на панаирджийски цирк!

Правото у нас е паднало на равнището на безвкусен цирк, само че да не наскърбявам цирка, че е изкуство. Такъв коментар направи пред „ Телеграф “ Ваня Министерска – майката на убитата Дарина и баба на бебето Никол във връзка 30-годишната присъда, която Върховен касационен съд присъди на килъра им Викторио Александров.

Върховните магистрати анулираха доживотната присъда на Александров, дадена му от Софийския апелативен съд, и му постановиха 30-годишна килия. Решението е дефинитивно и не може да се нападна. Младата майка и бебенцето й бяха убити в края на октомври 2018 година в столицата.

Права
Почернената майка и баба недоумява за какво магистратите не са взели поради мнението на движимостите лица, съгласно които килърът Викторио не може да се поправи и превъзпита. „ Той не предстои на коригиране. Психопатите и социопатите не се поправят и превъзпитават “, безапелационна бе Министерска, цитирайки движимостите лица. Тя съобщи, че към момента не се е решила дали да заведе дело в Страсбург против страната, обяснявайки, че сходни тъжби нормално биват отхвърляни. По думите й пандизчиите у нас могат да съдят страната защо ли не, само че жертвите на закононарушения са подценявани. Министерска е на мнение, че ръководещите би трябвало да се замислят и да не либерализират наказателната политика дотам. Тя даде образец с Англия, Германия и Франция, където по думите й към момента се постанова най-тежкото наказване – пожизнен затвор. Министерска изясни, че след няколко месеца ще се дипломира като престъпен психолог. На въпрос за какво е решила да се насочи към тази компетентност, тя изясни: „ Търсех отговори за какво българската правосъдна система ни прави на маймуни “.

Пророк
„ Преди три години споделих, че домашното принуждение ще ескалира и убийствата в изискванията на домашно принуждение ще зачестят и вижте какво стана “, напомни Министерска и предвижда, че нещата ще ескалират още повече. Охранителят Викторио простреля Дарина точно след скандал. Двамата живеели на фамилни начала, само че се разделили. След убийството нейни близки разказваха, че охранителят я тормозел редовно.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР