Право на президента е да определи на кого ще връчи

...
Право на президента е да определи на кого ще връчи
Коментари Харесай

Карадайъ: Отиваме към избори!

Право на президента е да дефинира на кого ще връчи третия мандат. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова. Тя прикани алените бързо да върнат мандата. Ясно е математически, че без ГЕРБ и Има Такъв Народ не може да се сформира държавно управление, акцентира депутатът от ГЕРБ.

Партията на Бойко Борисов има решение да не ръководи с Българска социалистическа партия, а и хората на Слави Трифонов не желаят да са в коалиция с алените. Няма смисъл мандатът да се бави, уверена е Атанасова.

За " Демократична България " е предстоящо, че президентът Румен Радев е решил да връчи третия мандат на Българска социалистическа партия. Не можем да подкрепим държавно управление с мандат на Българска социалистическа партия, съобщи в коридорите на Народното събрание Христо Иванов. Тази наша позиция остава непроменена, добави той.

Нека да забележим какво ще направи Българска социалистическа партия. Така водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ разяснява решението на президента Румен Радев да даде третия мандат за сформиране на държавно управление на Българска социалистическа партия.

Той подсети, че от Движение за права и свободи са изразили към този момент своята позиция и тя е съобразена с разчитането на изборните резултати - българските гласоподаватели избрали смяната. Движение за права и свободи няма да поддържат партиите на ГЕРБ и Българска социалистическа партия, които изгубили изборите.

Движение за права и свободи занапред чакат позицията на Българска социалистическа партия и съгласно тяхната позиция ще се види по какъв начин ще се развиват процесите. Иначе съгласно Карадайъ страната отива към, предварителни избори.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР