Правителството трябва да покаже национално достойнство по темата ШенгенУправление с

...
Правителството трябва да покаже национално достойнство по темата ШенгенУправление с
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: Управление с партии като ПП и ДБ няма как да бъде успешно

Правителството би трябвало да покаже национално достолепие по тематиката Шенген

„ Управление с партии като Политическа партия и Демократична България няма по какъв начин да бъде сполучливо. Това е ръководство на непрекъсната неустановеност, повишение на налози и липса на отговори. Това сподели в предаването „ Събуди се ” по Нова телевизия, евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки.  Той посочи, че ГЕРБ са избрали да ръководят с ПП-ДБ и мъдрия взор от горната страна на Движение за права и свободи, където сплотяващата фигура е действителният министър-председател.

„ Сглобката се държи, до момента в който ги държи външната политика и натиска на непознатите дипломати. Фактите не крият това. Заради геополитически аргументи те стоят дружно ”, добави той.

Според него шенгенският скандал е голям и демонстрира тежко двуличие, както и неуспеха на ръководството.

„ Управляващите споделиха, че идват поради Шенген и конституционна промяна, само че това, което направиха е да вдигнат налозите. Когато и да ни одобряват в Шенген, е към този момент късно и продължава да се нанасят вреди на българската стопанска система. Това е двуличие. България е изпълнила всичко критерии, само че държавното управление е безгръбначно. Те не се борят ”, добави Джамбазки.

Той посочи, че държавното управление би трябвало да покаже национално достолепие по тематиката.

„ Австрия не ни стопира, стопират ни други страни.  Ако ръководещите имаха силата, че зад тях стои поддръжка, щяха да вършат стъпки по тематиката ”, посочи евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация.

„ Европа е на няколко скорости, а на периферните страни в Централна и Източна Европа се гледа като донори на работна ръка и като бъдещи буферни зони, в случай че се наложи да се одобряват огромни мигрантски талази ”, сподели още Джамбазки.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР