правителството реши да наложи мораториум върху електронното здравеопазване. По-точно, решението

...
правителството реши да наложи мораториум върху електронното здравеопазване. По-точно, решението
Коментари Харесай

Наложиха мораториум на електронното здравеопазване

държавното управление реши да наложи мораториум върху електронното опазване на здравето.
По-точно, решението го взел самичък министър председателят, само че след нескончаем и под напрежение размисъл в новогодишната нощ, когато всички се веселяха, с изключение на хората на Първа линия и тези, които се борят за живота си. 
Така или другояче, министър председателят цяла нощ работил, мислел за вредите и изгодите от електронното опазване на здравето, като прехвърлял на везните доводи и причини от най-чувствителен порядък. 
" От една страна - мислел си министър председателят, - разните му там електронни здравни карти и бази данни наподобява са потребни за обществото. От друга страна, не мога да преброя какъв брой пари са усвоени за електронно опазване на здравето, а напредъкът не е чувствителен, брей че на висок жанр ми вървят мислите, несъмнено в действителност съм огромен общественик!... "
Борисов малко се разсеял в мисли за величието си, само че в идната секунда се сетил, че има държавна работа и почна отново да брои мислено какъв брой пари са изхарчени през годините за елздравеопазване, обаче се усетил, че всъщност брои овце и ще заспи. Отказал се и от тази работна мисъл, та подхванал друга:
" Все отново народът е формиран от хора, тъй че не би трябвало да ги третирам като овце. Хората си имат действителни терзания, че с електронните работи, които по този начин бурно навлязоха в живота ни, към този момент кой ли не злоупотребява с тия данни. Сигурно има хора, които се опасяват, че с електронното опазване на здравето ще бъдат виртуално имунизирани или кой знае какво още. Иначе един ден в бъдещето, когато терзанията на хората се преодолеят, може да си въведем и електрическото здраве, и виртуални ваксини, и синтетични кренвирши, и всевъзможни постижения на науката. Всичко би трябвало да става последователно. Аз желая да е бързо и виждам по-надалеч, само че би трябвало да се преценявам и с историческото развиване на народа... "
Така министър председателят мислил и работил през цялата новогодишна нощ и най-после натежали причините за мораториума. 
Премиерът се замислил дори дали да спре схемите около фантомното електронно здраве, само че си споделил, че това към този момент е прекомерно. 
" Засега мораториум, след това и другите проблеми, че то доста цели се събраха, въпреки всичко най-съществен е човешкият живот " - довършил си мисълта министър председателят призори и се втурнал, както всеки ден, да взема решение лавината от текущите въпроси на днешния ден. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР