Видях как смъкват труповете от маршрута, разказва бизнесдамата Ваня Червенкова,

...
Видях как смъкват труповете от маршрута, разказва бизнесдамата Ваня Червенкова,
Коментари Харесай

Видях как смъкват телата, разказа Ваня Червенкова край забранено място за простосмъртните

" Видях по какъв начин смъкват труповете от маршрута ", споделя бизнесдамата Ваня Червенкова, която е била очевидец на смъртни случаи на рисково премеждие по Тибетските планини. Разказът й е вцепеняващ с детайлностите си!

Бизнесдамата е била част от поклонничеството на най-свещената планина на света хребета Кайлаш, където хиляди хиндуисти, будисти и джайнисти от цялостен свят правят обиколка към планината пешком, която се смята като заветен обред - свещената Кора.

Ваня Червенкова споделя също, че, това да има жертви по пътя към Кайлаш, не е нещо извънредно, написа Блиц. 

" Статистическите данни сочат, че приблизително в годината по времето на Свещената Кора умират по 20 души ", споделя притеснителни данни тя и добавя още един зловещ факт: " Индийците пък считат, че в случай че умреш тук, непосредствено отиваш в Рая. Някои идват съзнателно да умрат към Кайлаш, по тази причина през последните години им е позволено да вършат Кората само индийци с непознати паспорти.

Обиколката към шестхилядника, който е неразрешен за нанагорнище, е дълъг 53 км с най-висока точка 5700 м и денивелация на маршрута над 1000 м!

Ваня е извървяла целия път пешком, както всички други поклонници, също така преди този момент се е готвела много време за свещената обиколка.

" Дълги години се подготвях за това пътешестване и едвам в този момент се почувствах подготвена, с цел да се срещна с всички провокации. Аз сбъднах своята фантазия! Измолих се за каквото и за който желаех! "

Блондинката, която оцелява след брутална пукотевица във Варна преди 21 години, е станала мощно вярваща в разнообразни духовни практики, само че акцентира, че не прави този обред, с цел да смени религията си, а поради вътрешни убеждения и нужда.

" Тук съм не с цел да одобрявам тяхната вяра, а с цел да осъзная част от тяхното обучение и да си дам персонално отговори на някои въпроси ", казва Червенкова, която е предходна по път, който напълно не е бил безвреден.

" Всичко е пъклен просто и доста мизерно, вонята е ужасяваща. Няма за какво да идеализираме нищо, само че никой тук не чака и повече. Спим в тежки условия, само че вечер сме без вода и светлина... ", споделя за неналичието на съществени потребности в местата, където отсяда.

На свещеното място Ваня също показа, че вижда свръхестествени неща, които се случват към нея: " В пълнолунието спря да ми работи часовникът, фотосите, които върша, излизат странни, получавам необяснимо главоболие. Дали е молекулата на духа, дали са античните сомати, дали това е писано... само че всичко е анормално ", приключва Червенкова, която е споделяла, че е имала досег с други измерения и преди.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР