Правителството обмисля ново увеличение на осигурителния доход до 3200 лв.

...
Правителството обмисля ново увеличение на осигурителния доход до 3200 лв.
Коментари Харесай

Правителството обмисля ново увеличение на осигурителния доход до 3200 лв

Правителството обмисля ново нарастване на осигурителния приход до 3200 лева Поредно безумство. Целта е сметката на това корупционно ръководство да бъде платена най-вече от IT бизнеса.

Това разяснява във " Facebook " Ивайло Мирчев от ИС на Политическа партия „ Да, България “ за плануваното нарастване на осигурителния приход от българското държавно управление.

В България има единствено един бранш, който е съвсем непокътнат от мутрите на ГЕРБ и компания, защото те не схващат нищо от тая работа и надлежно не могат да ръководят IT бизнес, даже да го откраднат, както към този момент пробват с други.

Управляващите към този момент 10 година нямат и никаква заслуга за развиването на българските IT компании, само че пък в последните години непрестанно пробват да им пречат.
Новината за плануваното нарастване пристигна в същия ден, в който Microsoft разгласи, че ще влага над € 1 милиарда в голям IT план в Гърция.

Същото скоро направиха и от Tesla, както и други софтуерни колоси. Да, това е същата Гърция, която е сякаш в доста тежка икономическа рецесия и се ръководи зле. И да, това е същата Tesla, за която от ГЕРБ твърдяха, че преговаряли за цех в България.

Отговорността на ръководещите е да подтикват бранша с най-висока добавена стойност в българската стопанска система, който на всичко от горната страна работи над 80% за експорт. Вместо това те вършат всичко допустимо да пречат на развиването.

В резултат на фригидната и некадърна политика на ГЕРБ огромните софтуерни вложения отиват в страни в рецесия като Гърция и заобикалят България.

Тези хора нямат потенциала да ръководят, нямат визия по какъв начин да модернизират страната, нямат визия от нищо друго, с изключение на да кроят корупционни схеми.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР