Правителството не е решавало да снабдява Украйна с оръжие. Българското

...
Правителството не е решавало да снабдява Украйна с оръжие. Българското
Коментари Харесай

БСП не дава оръжие на Украйна. Нинова: Само хуманитарна помощ!

Правителството не е решавало да доставя Украйна с оръжие. Българското държавно управление ще даде единствено филантропична помощ, тъй като има ембарго върху търговията с оръжия за Украйна, съобщи водачът на Българска социалистическа партия и министър на стопанската система Корнелия Нинова след съвещание на Националния съвет на партията.

С безусловно единогласие Българска социалистическа партия одобри декларация по отношение на войната. „ Българска социалистическа партия осъжда ескалацията на спора в Украйна и подхванатата военна атака от съветската войска ”, посочи Нинова.

„ Настояваме интернационалната общественост да постави завършек на двойните стандарти в използването на интернационалното право ”, уточни още водачът на партията.

Нинова съобщи, че от Българска социалистическа партия упорстват още за неотложно преустановяване на военните дейности от страна на Русия и връщане на двете страни на масата за договаряния, с цел да се избегнат нови жертви.

„ Българска социалистическа партия не поддържа въвеждането на стопански наказания от страна на Европейски Съюз против Русия по две аргументи. Въведените в предишното наказания, които целят ограничение на икономическата и финансовата мощ на Руската федерация, не доведоха до упования резултат. Втората причина е предвид на това, че наказания и контрасанкции биха се отразили отрицателно на българския народен интерес, българската стопанска система и българските жители ”, добави Нинова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР