Правителството назначава нови областни управители на областите Габрово, Ловеч, Монтана,

...
Правителството назначава нови областни управители на областите Габрово, Ловеч, Монтана,
Коментари Харесай

Смениха 8 областни управители, кои са новите губернатори

Правителството назначава нови регионални шефове на областите Габрово, Ловеч, Монтана, Перник, Силистра, Стара Загора, Шумен и Ямбол.

Това оповестиха от Министерския съвет. Със същото решение се освобождават заемащите до момента съответните длъжности.

Ралица Манолова е назначена за регионален шеф на област Габрово . Тя е магистър по компетентност " Международни стопански връзки ", с дълготраен опит в Областна администрация - Габрово, както и в частния бранш.

За регионален шеф на област Ловеч е назначен Виктор Стойчев. Той е икономист, с дълготраен опит в териториалните дирекции на Националната организация за приходите - Велико Търново и Ловеч.

Ванина Вецина е назначена за регионален шеф на област Монтана . Тя е инженер-геодезист и магистър по компетентност " Европейска обществена администрация ", с дълготраен опит като самостоятелен оценител и съветник в строителството.

За регионален шеф на област Перник е назначен Кирил Стоев. Той е магистър по " Европейска интеграция ", с опит в частния бранш.

Катя Кръстева е назначена за регионален шеф на област Силистра . Тя е приключила компетентност " Начална учебна педагогика ", с опит в учебното обучение, от 2019 година е кметски наместник - с. Ценович.

Правителството назначи Наско Василев за регионален шеф на област Стара Загора . Той е магистър по ветеринарна медицина. Притежава просветителна и научна степен лекар и е професор в Тракийския университет - Стара Загора, където е заемал управителните длъжности на заместник-декан и заместник-ректор.

Владимир Йолов е назначен за регионален шеф на област Шумен . Той е магистър по финансов мениджмънт, лекар по " Международни стопански връзки " с дълготраен опит в частния бранш.

За регионален шеф на област Ямбол е назначен Васил Александров. Той е магистър по " Международни стопански връзки " и " Финанси ", с дълготраен опит като кредитен контрольор в банка. От 2020 година работи в община Ямбол, а от 2021 година е заместник-кмет на общината.

Правителственото решение е признато неприсъствено, прецизират от пресслужбата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР