Правителството на Малта публикува списък с участниците в държавната програма,

...
Правителството на Малта публикува списък с участниците в държавната програма,
Коментари Харесай

Малта публикува списък на притежателите на златни паспорти

Правителството на Малта разгласява лист с участниците в държавната стратегия, която им е разрешила в интервала януари – декември 2019 година да получат малтийско.

По информация на организация РБК, притежателите на " златни паспорти " са повече от 3000, като най-малко 300 от тях са от страни от някогашния Съветски съюз.

В листата е и името на Сергей Колеснивок – милиардер от листата на Forbes, съсобственик на съветския производител на ювелирни произведения " Техноникол ".

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Състоятелните руснаци постоянно са се интересували от европейск...

Той изяснява, че има предприятия в четири страни в Европа и не счита да стопира дотук, а новият паспорт му разрешава да печели време за напредване и да разшири географията на страните с безвизово пътешестване.

БГНЕС напомня, че другата привлекателна страна, предоставяща " златни паспорти " – Кипър, беше упрекната за многочислени нарушавания при даването на поданство в подмяна на вложения в страната.

На 1 ноември 2020 година след следствие на телевизия " Ал Джазира ", в което се разкри присъединяване на кипърски политици в проектите за продажба на паспорти на нарушители.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР