Правителството на акад. Николай Денков застрашава сигурността на България. То

...
Правителството на акад. Николай Денков застрашава сигурността на България. То
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Кабинетът Денков застрашава националната ни сигурност

Правителството на акад. Николай Денков заплашва сигурността на България. То е следващата „ мимикрия “ основана в кабинета на американския дипломат. Това съобщи пред БНР, водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.
„ Това не е държавно управление, това е просто поредна мимикрия, сътворена в кабинета на американския дипломат. Тези хора са опасност за националната сигурност. Те трябваше да бъдат задържани, а не да им се даде мандат за ръководство. Не можем да им оставим не 100 дни, а 100 секунди даже. Трябва ли да изчакаме тези хора да ни вкарат във война и тогава да излезем да протестираме? Ние не признаваме това държавно управление. За нас това не е българско държавно управление, това е колониален окупационен режим “, разяснява Костадинов.

 

 Снимка: БГНЕС
Лидерът на Възраждане подсети за изявление на новият министър на защитата Тодор Тагарев за нуждата България да оказва помощ на Украйна:
„ Лицето Тагарев, преди да стане министър споделяше и продължава да го твърди и към този момент като министър, че България би трябвало да оказва допустимо най-голяма помощ на Украйна. Едно от нещата, които сподели преди да стане министър, откакто стана министър още не го е споделил, е, че България би трябвало да даде всички свои ракетни комплекси C-300, както и своите самолети. Следващата седмица се чака среща на министрите на защитата на НАТО, на която Украйна да изиска ново въоръжение, лицето Тагарев към този момент съобщи, че чака да види какво ще изиска Украйна, с цел да го даде “.
Според него вслучай, че Украйна изиска самолетите ни МИГ-29 и ракетните ни комплекси С-300, бранещи българската столица, ние ще ги дадем: „ Те споделят, че би трябвало да се дадат ракетните комплекси и самолетите. Те го повтарят от месеци “. Според Костадинов националната ни сигурност е застрашена:
„ Самолетите ни, без значение дали националните предатели ще ги подарят на Украйна или не, следващата година експлоатационният им период свършва. От следващата година ще останем без бойна авиация. Тези лица са национални предатели, които би трябвало да бъдат затворени в пандизите за държавна измяна “, счита водачът на „ Възраждане “.
Той посочи, че за реализирането на конституционна промяна са нужни 180 гласа.
„ Хората, които приказват, че ще трансформират Конституцията, първо трябваше да я прочетат, тъй като те не са я чели. Ако не се съберат 180 гласа, стартира втора процедура, която лишава спомагателни сред 2 и 5 месеца и за която са задоволителни 160 гласа. И там има много условности. На тях не им стигат гласовете. Те повтарят това, което ние приказваме от 3 години. Нещото, наречено ПП-ДБ, постоянно доста постепенно загрява “, съобщи Костадинов.
Етикети: Денковмимикрияправителство
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР