Правителството маневрира между различни варианти. Някои от тях, които толкова

...
Правителството маневрира между различни варианти. Някои от тях, които толкова
Коментари Харесай

Съветник на Донев: Може да водим разговори за танкери, но няма къде да бъдат паркирани

" Правителството маневрира сред разнообразни разновидности. Някои от тях, които толкоз ни ги хвалят в този момент, са чисто хипотетични. Все едно да ни подарят Айфеловата кула. Може да водиш диалози за някакви танкери, които браздят океаните, само че тези танкери няма, както се изрази някогашният министър председател, къде да бъдат паркирани. " Това сподели Александър Маринов, ръководител на Стратегическия съвет на президента, сега консултант на служебния министър председател Гълъб Донев, в ефира на БНР.

По тематиката да се възобновят ли или не диалозите с " Газпром " и каква посока е възприело служебното държавно управление, Маринов съобщи, че " това малко припомня вица за заека - за какво си с шапка, за какво си без шапка – все пердах. "

" Има разлики по въпроса кое е питомното и кое е дивото. Ще стане ясно, че всички рационални, ефикасни решения се преглеждат. Нищо не е отхвърлено априори ", добави съветникът на премиера.

" Правителството маневрира сред разнообразни разновидности. Някои от тях, които толкоз ни ги хвалят в този момент, са чисто хипотетични. Все едно да ни подарят Айфеловата кула. Може да водиш диалози за някакви танкери, които браздят океаните, само че тези танкери няма, както се изрази някогашният министър председател, къде да бъдат паркирани. "
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР