Позиция и предупреждениена Атлантическия съвет на БългарияВчера, 14 март 2022

...
Позиция и предупреждениена Атлантическия съвет на БългарияВчера, 14 март 2022
Коментари Харесай

ГОТВЯТ НИ ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА!

Позиция и предупреждениена Атлантическия съвет на България
Вчера, 14 март 2022 година, президентът на България Румен Радев изиска от министъра на защитата Драгомир Заков, от началника на защитата адмирал Емил Ефтимов и командира на Военновъздушни сили генерал-майор Димитър Петров небето на България да бъде охранявано единствено от български изтребители МиГ-29.

Това значи:

1. Отказ от съюзническа помощ в отбрана на България при все по-вероятна съветска експанзия против НАТО;

2. Ясен знак към Русия – „ Заповядайте, подкопали сме защитата на НАТО в България. Удряйте тук! “;

3. Страх, че съюзните изтребители ще спрат съветските нашественици, тъй като някой несъмнено към този момент е заречен българите да не стрелят и позорно да се предадат;

4. Поставяне на България в ролята на в действителност неутрална страна, прикривайки по този начин съучастническа роля за съветската експанзия против Украйна, против Европа и против целия цивилизован свят;

5. Заплаха за живота на българските водачи, които нямат нужните летателни часове подготовка за сполучливо осъществяване на БОЙНИ ЗАДАЧИ ВЪВ ВОЕННО ВРЕМЕ. Пилотите ни летят извънредно малко, летят на самолети с изтичащ запас и със остаряло въоръжение с дребен обхват;

6. Създаване на отлични благоприятни условия съветската войска гладко да окупира България и да я употребява за плацдарм за по-нататъшно навлизане в териториите на нашите съдружници.

Нима желаеме да се повтори нещастието от септември 1944 година?
Тогава новото българско държавно управление афишира неутралитет, готви се да разгласи война на нацистка Германия, а Съюз на съветските социалистически републики, с цел да изпревари това на 5 септември подло афишира война на България.

Тогавашният боен министър, военачалник Маринов, оказал се съветски разузнавач, разпорежда да не се стреля против съветските войски и армията ни позорно предава България без пердах. Съюз на съветските социалистически републики гладко окупира страната ни, комунистическите му прислужници правят преврата на 9 септември и слагат началото на 45 години всеобщи репресии и смъртоносен тоталитарен режим под „ вещото управление “ на Българската Комунистическа Партия, на която днешната Българска Социалистическа Партия е горделив правоприемник.

В тези години съветската военна окупация продължи 3 години, а съветската политическа окупация – цели 45 години, която след това продължи с съветска икономическа и енергийна, само че и с морална и идеологическа взаимозависимост.

45 плюс още 32 години! Не ни ли стигат?

Затова ние през днешния ден питаме президента Радев, министъра на защитата Заков, началника на защитата адмирал Евтимов, командира на Военновъздушни сили военачалник Петров:

1. Чий народен интерес постанова през днешния ден, пред лицето на агресора Русия, българското небе да се пази от неопитни летци, които летят по десетина часа на година, вместо от летци с задоволителен летателен опит?

2. Чий народен интерес постанова през днешния ден, пред лицето на агресора Русия, българското небе да се пази с физически остарели и софтуерно слаби съветски самолети от осемдесетте години на предишния век, вместо със самолети – последна дума на технологиите, с които съветските агресори ще бъдат премахнати още преди да са разбрали, че против тях има бранители на нашето небе?

3. Чий народен интерес постанова през днешния ден, пред лицето на агресора Русия, в българското небе да летят самолети със остаряло и едва въоръжение с дребен обхват?

4. Чий народен интерес наложи през днешния ден, пред лицето на агресора Русия, България по този начин настойчиво да отхвърля съюзническа военна помощ, в поддръжка на недообучената, недоокомплектованата и с недостигащ персонален състав Българска войска?

5. И най-после, чий народен интерес наложи през днешния ден, пред лицето на агресора Русия, Българската войска да бъде в днешното си положение?

Да, този интерес сигурно е „ народен “, само че в никой случай той не може да е български.

Напомняме на всички политически фактори, които са през днешния ден президент, министри, депутати, генерали, че всички те са положили клетва да пазят Конституцията и законите на страната и във всичките си дейности да се управляват от ползите на народа.

Държавната измяна е най-престъпната форма на национално изменничество!

Отказът от отбраната на Отечеството е най-страшното закононарушение!

Напомняме на политиците и генералите, че цивилизационният избор на България е европейски и либерален, а не евразийски и деспотичен. Само в тясна интеграция с другите европейски нации и страни, обединени в Европейски Съюз и в НАТО можем да осигурим просперитета, щастието и сигурността на българския народ.

Това е нашият народен интерес!
Между нашия и съветския народен интерес режимът на Путин изкопа голяма бездна!

Припомняме, че неотдавна на Консултативния съвет по национална сигурност политическите партии и представителите на виновните държавни институции установяваха, че българските Въоръжени сили са в неприятно положение и че на процедура те са небоеспособни.

ЗАТОВА И ОТКАЗЪТ ОТ СЪЮЗНИЧЕСКА ПОМОЩ НА ПРАКТИКА Е ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА!

КОЙ има интерес България да бъде най-слабото звено в източния фланг на НАТО?

Този КОЙ е Кремъл, Путин и неговите маши в България, сложени по високите етажи на властта.

Това изяснява за какво в главите на съветските петоколонници у нас се въртят картини с посрещането на съветските ОКУПАТОРИ с самун и сол във Варна, Бургас и на „ Орлов мост “ в София.

Изпълнявайки своя цивилен дълг, ние, Атлантическия съвет на България, предизвестяваме още един път нашите държавници, политици, генерали, офицери и бойци, че държавната измяна е най-страшното изменничество и най-ужасното закононарушение. За него амнистия няма!

И дано никой да не си прави илюзии, че наказването ще го отмине.

Отговорността е лична.

Ние няма да забравим нито думите, нито дейностите, нито бездействията на виновните фактори в страната!

Затова още един път призоваваме българските управляващи:

НЕЗАБАВНО ПОИСКАЙТЕ РАЗПОЛАГАНЕ НА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ НА УСИЛЕНИ СЪЮЗНИЧЕСКИ БОЙНИ ГРУПИ, НАПЪЛНО ОКОМПЛЕКТОВАНИ И БОЕГОТОВИ.

ЗА ОТБРАНА НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ НЕЗАБАВНО ПОИСКАЙТЕ РАЗПОЛАГАНЕТО НА ЕСКАДРИЛА ИЗТРЕБИТЕЛИ Ф-35, КОИТО ДА ПРИСТИГНАТ ВЕДНАГА.

НЕЗАБАВНО ПОИСКАЙТЕ РАЗПОЛАГАНЕТО В ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ НА ДВЕ БАТАРЕИ ЗА ПРОТИВОВЪЗДУШНА И ПРОТИВОРАКЕТНА ОТБРАНА „ ПЕЙТРИЪТ “.

Терористичната путинова Русия може да бъде спряна единствено със мощ!

Обръщаме се и към държавните управления на нашите съдружници:

Бъдете изключително бдителни към думите и дейностите на президента Румен Радев и държавното управление на Кирил Петков, водено за носа от проруската партия Българска социалистическа партия, тъй като сигурността на Алианса е застрашена от София.

Обръщаме се към българските жители:

ХОРА, БДЕТЕ! БЪЛГАРИЯ Е В ОПАСНОСТ!

СВЕТЪТ ОТНОВО ЩЕ БЪДЕ ЗА ДЕСЕТИЛЕТИЯ РАЗДЕЛЕН. ДНЕС РЕДИЦА ПОЛИТИЦИ И ДЪРЖАВНИЦИ съдебна експертиза ОПИТВАТ ДА ЗАВЛЕКАТ БЪЛГАРИЯ В БЕЗДЪННАТА РУСКА АЗИАТСКА ПРОПАСТ И ДА НИ ХВЪРЛЯТ В СВЕТА НА ВАРВАРИТЕ. НЕ ДОПУСКАЙТЕ Народоосвободителна въстаническа армия ЧЕРНА ТОТАЛИТАРНА НОЩ ДА съдебна експертиза СПУСНЕ НАД БЪЛГАРИЯ И ДА ЗАГУБИМ НАШАТА СВОБОДА, НАШАТА ДЕМОКРАЦИЯ И ВЪЗМОЖНОСТТА ДА БЪДЕМ ЧАСТ ОТ СВОБОДНИЯ ЦИВИЛИЗОВАН СВЯТ!

Атлантически съвет на България
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР