Появиха се първи снимки на педофила-страшилище, подлудил Слънчев бряг. Както

...
Появиха се първи снимки на педофила-страшилище, подлудил Слънчев бряг. Както
Коментари Харесай

Първи СНИМКИ на английския педофил-страшилище, подлудил Слънчев бряг

Появиха се първи фотоси на педофила-страшилище, подлудил Слънчев бряг. Както БЛИЦ писа англичанинът Филип Хендрсън Робертсън се гаврил брутално с дребни деца в асансьори на едини от хотелите в черноморския курорт.

Филип Робертсън дошъл с жена си на Слънчев бряг на 16 юни. Изглеждали напълно елементарни британски туристи, които желаят да си отдъхнат по нашето Черноморие. Никой даже не подозирал какво прави чужденецът. Камери на други два комплекса обаче го уловили в гнусните похищения.


снимка: в. " Телеграф "
Първата жертва на педофила било 10-годишно дете от Дания, само че фамилията на хлапето незабавно го отвело от страната ни, откакто станало ясно какво се е случило. Развръзката пристигнала от втората жертва - 11-годишно момиче от Швеция. Родителите на второто дете подали сигнал за блудството.


снимка: в. " Телеграф "
Незабавно бил образуван екип служители на реда, които тръгнали по следите на педофила. Били тествани над 400 хотела, с цел да се види тъкмо къде се е настанил той. Минути след ареста дамата на Филип Робертсън била питана знае ли за закононарушенията на брачна половинка си, а тя единствено навела глава, изглеждала отговорна и не отронила и дума. Англичанинът е задържан. Все още не е ясно какво обвиняване ще му повдигне прокуратурата.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР