Появиха се нови разкрития около убийството, сразило Стара Загора. От

...
Появиха се нови разкрития около убийството, сразило Стара Загора. От
Коментари Харесай

Подробности за кървавото убийство в Стара Загора

Появиха се нови разкрития към убийството, съкрушило Стара Загора. От Окръжна прокуратура – Стара Загора оповестиха, че е притеглен като обвинен Д.Д., на 64 година, за това, че на 7 против 8 февруари 2021 година, в града, предизвикал гибел по несъобразителност в резултат на съзнателно нанесена телесна щета на потърпевшия С.Р., на 62 година, - закононарушение по член 124 алинея 1 от Наказателния кодекс.

По делото е открито, че на 7 против 8 февруари 2021 година, обвиненият Д.Д. и потърпевшият С.Р. били в едно и същи жилище, където използвали алкохол. Те се скарали и Д.Д. нанесъл порезна рана с нож в региона на ръката на С.Р. След това обвиненият оставил потърпевшия в прилежаща стая и по-късно открил, че е умрял. Бил е подаден сигнал в полицията, оповестиха от пресслужбата на държавното обвиняване.

По делото се правят процесуално-следствени дейности - разпити на очевидци, назначена е съдебномедицинска експертиза и други

Обвиняемият Д.Д. е арестуван за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои Окръжна прокуратура – Стара Загора да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР