Появи се нова разделителна линия - добрите срещу лошите, статукво

...
Появи се нова разделителна линия - добрите срещу лошите, статукво
Коментари Харесай

Нинова скръцна със зъби на добрите, каза кой е статукво

Появи се нова разграничителна линия - положителните против неприятните, статукво против смяна. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в заключителната си декларация от името на ПГ на Българска социалистическа партия в последния ден на 48-ото Народно събрание.

Всички в тази зала са статукво, отсече Нинова. И изясни: " Не може да си управлявал, да си бил съпротива в два Народното събрание и още веднъж да казваш ние сме положителни, а всички останали - неприятни ".
-->
Военното взе превес в 48-то Народно събрание, сподели Корнелия Нинова. " Първото решение бе да се заплати новата ескадрила F-16, последваха оръжия за Украйна, капиталови планове за армията, Гладоморът. Това военно преимущество в работата и говоренето бе облечено в клишета и етикети - който е за оръжия, самолети, война, е евроатлантик, който е за мира, неутралитета,  е назадничав евразиец. Поставянето на етикети и такива разграничителни линии е една от пречките да има диалог. Етикетите бяха черно и бяло, а най-висша европейска полезност мира, а най-важна наша отговорност е националния интерес ", заключи тя.

Нинова уточни, че Народното събрание не е извършил най-важната си задача - да излъчи постоянно държавно управление и да постави завършек на политическата рецесия. И прикани народните представители да видят грешките си, с цел да не ги позволен още веднъж.

В идващото Народно заседание най-голямото предизвикателство ще бъде да подсигуряваме парламентарната република, да излъчим постоянно държавно управление и да дадем небосвод за развиване на България, акцентира Нинова.

" Това бе парламент, белязан от кавги. Вместо битка с корупцията, се замеряхте със кавги кой е по-корумпиран ", съобщи Корнелия Нинова и акцентира, че битката с корупцията остава и за Българска социалистическа партия един от най-в цели в идващия парламент.

Нинова разгласи, че през тези 4 месеца Българска социалистическа партия е била за Европа на разсъдъка и мира, по тази причина и внесе декларация за Шенген. Партията е била концентирана върху значими тематики като цени, инфлация и други

Разбра се коя е лявата партия и какво значи с леви ограничения да постигаш леви резултати, безапелационна бе Нинова. Тя посочи какво е направила Българска социалистическа партия в този парламент: 282 хиляди фамилии с безвъзмездни учебници, половин милион работещи небогати с увеличена работна заплата, помощи за учениците от 1 до 4 клас с 300 лева при започване на образователната година, избавени детски ясни от закриване

Накрая Нинова пожела на гласоподавателите да мислят със сърце, само че и с разсъдък кого да изпратят в идващия парламент.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР