Появи информация, публикувана в The Wall Street Journal, за български

...
Появи информация, публикувана в The Wall Street Journal, за български
Коментари Харесай

В базата данни на МВР не съществува българка с името на предполаг...

Появи информация, оповестена в The Wall Street Journal, за български пленник в Ивицата Газа., че информацията ще се ревизира.

 

" В медиите излезе име на жена, за която се твърдеше, че може би е пленник. Това, което проверихме - в базата данни на Министерство на вътрешните работи с български жители човек с такова име не съществува ”, сподели той.

 

Според първичната информация, публикувана от израелското външно министерство, отвлечени са 199 жители от най-малко 31 страни, някои от които са от отдалечени страни, които са минимално забъркани в конфликтните обстановки в Близкия изток, като Парагвай, Южна Африка и Тайланд. България не участва в листата, само че нейното държавно управление има съществени съмнения, че най-малко един неин жител е бил похитен, написа американското издание.

 

По-рано през днешния ден в специалистът по национална сигурност проф. Николай Радулов уточни, че даже тази информация да се удостовери, за жалост страната ни е би могла да предприеме никакви дейности.

 

" Няма нещо, което българската страна да може да направи, с изключение на да следи обстановката деликатно и да се надява, че посредством общите старания на организациите, които дават филантропична помощ, " Хамас " някак ще бъдат уверени да предадат отвлечени хора. За тях се знае, че са към 200 души. " Хамас " разчита на тях като на жив щит. Много подозрително е, че който и да е опит, ще сполучлив за жалост. Дано измежду заложниците няма българка. Независимо дали има, или няма, всички заложници са хора, и ще е доста тъжно и тъпо, в случай че се случи нещо ", разяснява проф. Радулов.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР