Появата на новата партия на Слави Трифонов ще доразбие протестния

...
Появата на новата партия на Слави Трифонов ще доразбие протестния
Коментари Харесай

Иван Стамболов-Сула: Партията на Слави ще разбие протестния вот

Появата на новата партия на Слави Трифонов ще доразбие протестния избор. В идните локални избори най-голямата конспирация и интерес е така наречен " протестен избор ", тъй като хората, ориентирайки се в своите политически желания, доста постоянно изхождат от правилото – за този няма да гласоподавам в никакъв случай. Примерно за Българска социалистическа партия в никакъв случай няма да гласоподавам, за всеки различен, само че не за тях, ГЕРБ – в никакъв случай... и по този начин се оформя един огромен протестен избор, за който всички стартират да се боричкат в един миг. "

Това съобщи анализаторът Иван Стамболов-Сула пред БНР по отношение на новината от през вчерашния ден, че Слави Трифонов ще стартира своя партия на име " Няма такава страна ".

Той направи съпоставяне сред политическия план на шоумена и този на някогашната кметица на " Младост " Десислава Иванчева:
 Слави стартира личен политически план и ефирен артикул
“Аз нямам никакви упования към Слави Трифонов, той прави някакви неща, прави някакви придвижвания. Те се чуват понякога в пространството и ги научаваме “.

Сула разяснява и мнението, че дейностите на Слави може да са ненавременни. Според него обаче никой не би трябвало да се изненадва от това, защото Трифонов имал политически упоритости от десетки години.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР