Появата на бебето ще разбие пъзела на връзката ви обратно

...
Появата на бебето ще разбие пъзела на връзката ви обратно
Коментари Харесай

Голямата глупост на това “да го вържеш” с дете

Появата на бебето ще разбие пъзела на връзката ви назад на съставните му елементи. Да го подредят съумяват единствено най-добрите…

Не, мъжът до вас не е кон и бебето не е верига, с която да го спънете, с цел да не ви избяга.

Няма статистика за това какъв брой връзки са били разрушени и какъв брой деца са обречени да порастват с нещастни родители, поради женската нелепост да “вържеш ” някого с бебе. Но по опита си съдим, че са извънредно доста. Учудващо е, че освен това състояние към момента дами от всевъзможни възрасти имат вяра, че да родиш дете значи да сложиш катанец на врата на мъжа си и да завъртиш ключа.

Щастливият живот дружно няма нищо общо с “връзването ”. Да се чувстваш благополучен до една жена значи да чувстваш, че трептите на една периодичност. Че мислите като едно, че тя те поддържа и схваща, само че и предизвика, че те притегля, че я привличаш, че ти е другар. Че гледате в една посока и виждаш бъдещето ви дружно. И нямаш самообладание да пристигна това общо “утре ”.

А в този момент помислете: виждали ли сте щастливо куче, вързано с метър и половина синджир? 

Мъжът, върху който сте стоварили тежестта на нааканите памперси, описите за извършване на покупки, непотребните си килограми и безконечната рецензия не е мъжът, който вършиме благополучен.

Мъж, който се усеща вързан, рядко се усеща обвързван.

Направете услуга на бъдещите си бебета. Открийте мъжа, с който ще се смеете дружно, ще се държите за ръка и с който ще градите живота си дружно като равни. С който няма да си доспивате, тъй като ще си говорите до късно и все ще има какво още да си кажете.

Когато детето се появи, ще ви бъде мъчно. Недоспиването ще ви блъсне като товарен трен. Гърдите ще ви болят, приятелките ви, работата ви и облеклата с размер S ще ви липсват, а домът ви ще мирише на мляко и в случай че. Мъжът ви ще се пробва да ви поддържа, само че постоянно няма да знае какво да прави, а едносричното другарство, разсипано от тежестта на непрекъснатата отмалялост, ще го кара да се усеща отритнат. Понякога ще си намира извинения да не си е у дома, тъй като и за него стресът идва допълнително. Приятелите ви ще се обаждат единствено с цел да питат по какъв начин е бебето, като че ли вие като двойка дефинитивно сте заличени от пейзажа. На запад назовават този интервал “baby quake ” и сравнението на появяването на бебето със земетресение би трябвало да ви споделя задоволително.

Мъжът, който е “вързан ” ще свикне да носи цялата си заплата у дома. Ще понася кавгите за това, че отново е купил неверен размер памперси, ще замълчи за това, че към този момент трети месец ви гледа единствено по чеп и суичър. Когато сядате да вечеряте дружно, погледът му ще блуждае, а неналичието на внимание единствено ще ви прави още по-крива и нападателна.

След няколко месеца към този момент ще пишете във конгрес за мами: “Мъжът ми си има държанка, какво да върша? ”.

С мъжът, с който се обичате, несъмнено ще започнете да се карате по-често. Но ще се борите за своя половин-един час дружно, до момента в който бебето спи. Дори ще се пробвате да изгледате дружно по някой филм. Понякога, когато нервите и на двама ви са опънати като ластици, някой ненадейно ще се пошегува и смехът ще разсее облаците. Вие ще се сещате отново да се обличате хубаво за него. Той ще упорства да измие чиниите вместо вас, въпреки преди малко да се е върнал пребит от работа. Може да стартира да ви назовава “маме ” на галено, от което хем ще ви става благо, хем ще ви домъчнява за влюбеното момче, което виждаше във вас безгрижното момиче. Но ще отгледате дете, което ще научи какво значи двама души да посрещат проблемите дружно.

Не преследвайте мъже, които да вържете, с цел да се извършите нещастни взаимно. Открийте онази обич, от която и двамата в никакъв случай да не желаете да избягате.

Инфо: http://www.missbloom.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР