Повод за недоволството им стана изказването на актьора, че „Лейди

...
Повод за недоволството им стана изказването на актьора, че „Лейди
Коментари Харесай

Бунт срещу Блатечки заради дупето на Лейди Гага: Клето мъжкарче , което заряза жена си заради манекенка!

Повод за недоволството им стана изявлението на артиста, че „ Лейди Гага не е никаква актриса и е определена за основната роля във кино лентата „ Роди се звезда “ поради дебелия си задник и огромния нос “.

Реакциите в обществените мрежи не закъсняха и безусловно хиляди дами се почувстваха наранени от думите му.

„ Какво очаквате от мъж, който заряза жена си и детето си поради манекенка. Не може всички дами по света да са кожа и кости като Дилянчето Попова, Асене. Дължиш опрощение на всички, които не сме моделки и не сме минали през еластичен хирург “, гласи коментар на ядосана потребителка във Facebook, видя „ България Днес “.

„ Горкият, от кое място да знае, като е ангажиран да си фантазира, че да се показваш от ледник и да вървиш по потник с цигара в ръка е върхът на актьорското майсторство (и може би в НАТФИЗ в действителност Е). Клет Асен, несретен потник, несретен „ секссимвол “. Клет селски фасон да обсъждаш външния тип на хора, чиито гений и триумф в никакъв случай няма да достигнем. Клето мъжкарче, дето най-големият му мотив против някоя жена е да каже, че гъзът и е пълен. Дайте му там една премия за най –хубаво въплъщение на кренвирш и да се куртулиса момчето “, написа Красимира Хаджииванова, визирайки една от известните реклами с артиста.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР