Повод за нашето недоволство е ситуацията в 68-ата минута на

...
Повод за нашето недоволство е ситуацията в 68-ата минута на
Коментари Харесай

Позиция на ръководството на Локо Пд

Повод за нашето неодобрение е обстановката в 68-ата минута на срещата с ЦСКА 1948 от 29-тия кръг на Първа лига.

Тогава Локомотив получи дузпа за игра с ръка на Емил Мартинов. Зад топката застана Парвиз Умарбаев, вратарят Наумов отрази, а при добавката Бидунга бе прецизен. Голът не бе зачетен, тъй като бранителят „ е навлязъл “ в наказателното поле преди осъществяването на дузпата.

Решението да бъде анулирано попадението е в несъгласие с “Правилата на играта ”. Там ясно е разказано, че с цел да бъде анулиран гол, сега на осъществяването на наказателния удар, футболистът на атакуващия тим би трябвало да е стъпил в наказателното поле, а не, както в тази ситуация, кракът му или част от тялото му да е във въздуха оттатък линията. При тази обстановка Локомотив е ощетен, защото решението на съдията не подхожда с описанието на въпросната обстановка в „ Правилата на играта “. Заради това ще подадем тъжба.

Ръководството на Локомотив няма желание да оправдава позволената загуба и пропуските на терена със съдийските решения, само че в това време молим за почтена борба за седмото място, което дава право на бараж. Това включва и безпристрастни решения на реферите, основаващите се единствено и само на „ Правилата на играта “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР