Поведен случай на съмнение за лошо отношение към деца в

...
Поведен случай на съмнение за лошо отношение към деца в
Коментари Харесай

Насинено дете. Има ли грубости в яслата му?

Поведен случай на подозрение за неприятно отношение към деца в ясла. Родители откриха синини и пострадвания по гърба на детето си, откакто го прибрали от ясла. За това алармираха самите те пред Нова телевизия.

На 16 февруари Жени Панайотова и брачният партньор й завели за първи път сина си на детска ясла. След час и половина родителите прибират момчето и когато го преобличат у дома, забелязали голям брой хематоми и контузии по гръбнака. Родителите се свързвали с управлението на яслата, подали и сигнали до виновните институции.

„ Когато синът ми се прибра, видяхме доста контузии и хематоми по тялото му. Потърсихме възпитателката Венета Стоянова, само че не получихме отговор. После тя съобщи, че нищо не се е случило. Причината била сензитивната кожа на детето и това се е случило от стоенето на детското столче ”, споделя Жени Панайотова. Тя съобщи, че е доктор и сходно пояснение не й се вижда разумно. Лекарите в болничното заведение също изразили подозрение за нанесен побой.

„ След голям брой прегледи, правосъдните медици заключиха, че уврежданията са в следствие от удари с тъпи предмети ”, уточни тя.

„ Искам ясно да кажа, че над детето не е упражнявано принуждение. Това е и решението на всички самостоятелни органи, които направиха инспекция по случая ”, споделя шефът на яслата Татяна Велева. Майката на детето добави, че има писмен отвод от детската ясла за записа от камерите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР