Повечето от бунтовниците, навлезли на израелска територия, бяха унищожени. Това

...
Повечето от бунтовниците, навлезли на израелска територия, бяха унищожени. Това
Коментари Харесай

Повече от 300 жертви, хиляди ранени, Ивицата Газа без светлина и храна“

Повечето от бунтовниците, навлезли на израелска територия, бяха унищожени. Това съобщи израелският министър председател Бенямин Нетаняху, обобщавайки резултатите от първия стадий от интервенцията против палестинското придвижване Хамас.

„ Първият стадий приключва към този миг с унищожаването на по-голямата част от вражеските сили, проникнали на нашата територия “, написа министър председателят в обществената мрежа. Той също по този начин добави, че държавното управление е решило да спре доставките на електричество, гориво и артикули за линията Газа.

Израел стартира атака против Газа и ще я продължи „ абсолютно и без отмора, до момента в който не бъдат реализирани задачите “, сподели Нетаняху. Премиерът даде обещание, че управляващите на страната ще възстановят сигурността на израелските жители и ще завоюват.

Междувременно, както оповестява The Jerusalem Post, базирайки се на данни на Министерството на здравеопазването, броят на починалите в Израел надвиши 300 души, а 1,5 хиляди са ранени. В линията Газа израелските офанзиви убиха по последни данни 232 души, а към 1,7 хиляди са ранени.

Припомняме, че Хамас нападна Израел с ракети...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР