Войната в Украйна - руските сили вероятно ще трябва да

...
Войната в Украйна - руските сили вероятно ще трябва да
Коментари Харесай

Зеленски отново поиска оръжие: Все още чакаме доставките

Войната в Украйна - съветските сили евентуално ще би трябвало да забавят темпа си на нахлуване - това демонстрира последният отчет на Института за проучване на войната.

Според специалистите, макар че са напуснали стратегически позиции, украинските сили съумяват да удържат на съветския напън.

Във вечерното си послание президентът Зеленски още веднъж изиска оръжие и подсети за политическите задължения, които сътрудниците на Киев са поели.

" Разговаряме със съдружниците си на всички равнища, с цел да реализираме нужното равнище на успеваемост - освен, с цел да задържим позициите си, само че и да попречим на военните проекти на Русия. Все още чакаме доставките, които бяха обещани на Украйна - чакаме количество и качество, което ще обърне обстановката на фронта в интерес на Украйна. Помним, че тази година има и огромен политически залог. Това включва резултати за Европейски Съюз. Украйна извърши всички нужни условия за започване на договаряния за присъединение и в този момент Европейският съюз би трябвало да извърши отговорностите си ", съобщи украинският президент Володимир Зеленски.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР