Повечето хора започват деня си с чаша горещо кафе или

...
Повечето хора започват деня си с чаша горещо кафе или
Коментари Харесай

Чаша топла вода сутрин върши чудеса

Повечето хора стартират деня си с чаша горещо кафе или чай, а в случай че пият вода, избират да е студена. Дали обаче това е потребно за организма ни?

От дълбока античност японците практикуват друго – топла вода заран – на гладно. Наричат го вътрешен душ. Редовното изразходване на топла вода заран, може да усъвършенства цялостното ни здравословно положение – укрепва имунната система, забързва метаболизма и ни дава сила.

Топлата и горещата вода не съдържа тежки метали и други нездравословни съединения, които могат да се намерят в чешмяната. Тези съединения се натрупат в организма и може да провокират здравословни проблеми.

Редовното пиянство на чаша топла вода е съвършен метод да освободите тялото си от токсините. Когато пием топла вода, температурата на тялото ни стартира да се повишава и това води до потене. Потенето е потребно, защото оказва помощ на тялото да се почисти от токсините. За най-благоприятен резултат – прибавете и сок от лимон в чашата.

Ако желаете да загубите няколко непотребни кг, постоянното пиянство на топла вода заран може да ви помогне, защото е отличен метод за реализиране на здравословен метаболизъм. Най-добрият метод е да консумирате чаша вода с лимон рано сутринта. Това ще помогне и за намаляването на телесните ви мазнини. И не на последно място – топлата вода заран „ лекува ” кожата и тя наподобява здрава, свежа и красива.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР