Повечето хора вероятно свързват областта Шампан в Североизточна Франция именно

...
Повечето хора вероятно свързват областта Шампан в Североизточна Франция именно
Коментари Харесай

Луксозният замък на Moët, в който шампанското е начин на живот

Повечето хора евентуално свързват региона Шампан в Североизточна Франция точно с шампанското. По-малко известно обаче е, че там се крие и домът на пенливата алкохолна напитка - покатерен върху рид, Château de Saran наподобява напълно като палат от приказките.
 Falkensteiner Schlosshotel Velden, Австрия, Алпи и най-слънчевият хотел, съчетаващ австрийското великолепие с модернистичния жанр
Австрийският хотел като от приказките

Замък, окъпан в актуален разкош

И несъмнено, нищо в него не е нормално. Както и хората, които го посещават - това са единствено персони, които имат покана, не всеки може просто по този начин да реши да отиде на посещаване.

Сред най-популярните посетители на замъка са били Кралицата Майка (Майката на Елизабет Втора), Роджър Федерер, Натали Портман, Кейт Мос и други. Не е известно кое тъкмо е леглото, в което Кралицата е спала, само че е пък се знае, че е единично легло в двуместна стая, написа Tatler.

Стаите, както прилича за първокласен, са облицовани в златно, завесите в тях са дълги и тежки, а огледалата - огромни. По размер обаче най-впечатляващи са мраморните вани в баните, които могат да поберат и слон, без да е пресилено. Детайлите, естествено, също не им убягват на французите - по масите в стаите са ситуирани големи вази, цялостни с бели рози.

Акцентът обаче няма по какъв начин да е нещо по-различно от самото - в замъка се съхранява голямо количество от него. Малки бутилки се оферират на гостите на брънч, на обяд пък се пие от кристални чаши, а на вечеря се разиграва цялостен театър.

Тогава шампанското се налива върху кула от чаши и гостите могат да пробват от няколко разнообразни реколти.
 Шампанското и по какъв начин да го съхраняваме, откакто сме отворили бутилката
Как да запазим отвореното шампанско газирано

Няколко потвърдени трика

Беноа Гуез, който е част от екипа на избата, споделя, че в Château de Saran шампанското се пие като вода. Това негово изказване просто удостоверява максимата, че французите просто знаят по какъв начин да се любуват на живота. Според тях шампанското съществува, с цел да бъде употребявано на драго сърце, даже и в елементарна делнична вечер, а освен по специфични мотиви.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР