Повечето хора си признават, че в някой момент, особено в

...
Повечето хора си признават, че в някой момент, особено в
Коментари Харесай

Сладолед с алкохол: Очаквано добра комбинация!

Повечето хора си признават, че в някой миг, изключително в нетърпимо горещите летни дни са добавяли към сладоледа си и някаква алкохолна напитка.

Всъщност такива сладоледи са основани от дълго време и в наличието им има напълно малко количество спиртна напитка, която едвам ще доловите, само че въпреки всичко оставя лека диря във усета на вълшебния десерт. Или най-малко такива бяха алкохолните сладоледи до неотдавна.

Днес към този момент има нова марка сладолед, която умерено може да предпочетете, в случай че желаете да се напиете, до момента в който хапвате сладичко. Tipsy Scoop изненадва феновете си със зашеметяващ резултат - от време на време даже единствено от една порция. Създателите му споделят, че една дребна купичка от десерта се равнява по количество алкохол на една лека бира.

Това обаче може и да каже думата си при хора, които по принцип не използват алкохол или пък са изморени след тежък работен ден.

 Сладолед с алкохол: Очаквано добра композиция!

Интересното идва, когато сладоледът се услади на консумиращите го и те хапнат 3-4 или даже повече порции. Ако решите да опитате това прелъщение има огромна възможност махмурлукът да в ваш неизменим сателит през целия утринен ден.

Вкусовете, измежду които можете да избирате са: кафе с лешник, мрачен шоколад с уиски и солен карамел, ванилия и бърбън, маслен кейк с водка и мартини и още няколко други.

Ако планирате забавно и друго празненство може да заложите на тази новаторска идея- от една страна гостите ще са удовлетворени, че не би трябвало непрекъснато да се наливат, с цел да се развеселят, от друга ще имат опцията да се насладят на забавните усети на предлаганите сладоледи.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР