Повечето хора се опитват да опознаят ума си, като се

...
Повечето хора се опитват да опознаят ума си, като се
Коментари Харесай

Научете се как да освобождавате блокирани емоции

Повечето хора се пробват да опознаят мозъка си, като се потапят в него, премислят, преанализират и в никакъв случай нямат ясна картина на това, което става там. Това е същото като да четете книга със заровен в корицата нос. Трябва леко да се отдръпнете. Това написа в бестселъра си „ Мъдростта на сърцето “ Ръсел Фейнголд. 
Фейнголд поучава, когато в съзнанието ви се появи мисъл, да не се съсредоточавате върху нея, а върху това какво се случва с нея. Трябва да наблюдавате реакцията ви към тази мисъл, а не самата нея. Добре е да се наблюдава от кое място извира тя. Понякога е задоволително просто да следим мисълта. 
Фейнголд синтезира 
Девет ключа за достъп до мъдростта на сърцето:
1. Научете се по какъв начин да успокоявате мозъка си.2. Осъзнайте по какъв начин търсите и намирате задоволство.3. Използвайте дъха си, с цел да насочите вниманието си във вътрешността.4. Осъзнайте контаракциите в тялото си.5. Научете се по какъв начин да освобождавате блокирани страсти.6. Намерете сили да простите.7. Свържете се с любовта, която мислите, че сте изгубили.8. Превърнете мъдростта на сърцето в част от тялото и живота си.9. Изживейте своята мъдрост на сърцето и се слейте с всичко към вас и с Вселената.
Тези девет правилото оказват помощ за премахването на всички спънки и ограничавания, които стоят на виталния път. Щом започнете да ги прилагате, ще се изненадате какъв брой бързо ще се научите да успокоявате мозъка си, да го направлявате и да живеете изцяло в сегашното, написа създателят на „ Мъдростта на сърцето “. Промените ли настройката си към света, и светът ще стартира да се трансформира. Ще се освободите от напрежението, тревогата и объркването, а по този начин ще се свържете още веднъж с яснотата, любовта и насладата, които постоянно са били вътре във вас.Всички ние търсим задоволство, търсим това нещо, което ще запълни дупката вътре в нас и което е най-голямата ни благословия или най-лошото ни проклинание, споделя Фейнголд.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР