Повечето хора откриват бъдещите си брачни половинки на социални събирания,

...
Повечето хора откриват бъдещите си брачни половинки на социални събирания,
Коментари Харесай

Къде най-често срещаме любовта на живота си

Повечето хора откриват бъдещите си брачни половинки на обществени събирания, в сравнение с в службата или в уеб сайтове за запознанства, написа в. " Дейли експрес ", базирайки се на резултатите от допитване, направено във Англия преди празника Свети Валентин.

 

Анкетата, обхванала 2000 души, демонстрира, че една четвърт от фамилните двойки са разкрили колегата си на среща със свои другари. Двадесет на 100 са намерили " любовта на живота си " в службата. Десет % са минали под венчило с " тръпката си " от детинство. По отношение на първата среща 30 % от интервюираните считат, че евентуалният сътрудник може да се опознае най-добре на " по пиво ".

 

Един на шест от участниците в допитването избира опознаването на вечеря. Голяма част от хората са на мнение, че " потенето във фитнеса " на първа среща не вещае блестящо бъдеще за двойката.

 

 Допитването разкрива още, че когато връзките с половинката стартират да " куцат ", близо 50 % от мъжете са подготвени да се замислят за нова обич. Дамите са по-упорити - две трети от тях са склонни да преценяват опцията да останат с сегашния си сътрудник.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР