Повече внимание от туристите препоръчват гръцките здравни власти, поради увеличаване

...
Повече внимание от туристите препоръчват гръцките здравни власти, поради увеличаване
Коментари Харесай

Гърция с апел към туристите: Внимавайте с маймунска шарка и Covid-19


Повече внимание от туристите предлагат гръцките здравни управляващи, заради увеличение на инфектираните с маймунска шарка и Covid-19.

До в този момент в Гърция са регистрирани 32 случая на пациенти с маймунска шарка, по информация на здравното министерство. Всички са мъже, като някои от тях са пътували в чужбина, други - не. Засега няма заплаха за живота на пациентите, оповестяват гръцките лекари, представени от БНР.

На доста високо равнище не престават случаите на новозаразени с Омикрон. За седмица са регистрирани над 122 хиляди,като за същия интервал има 355 смъртни случая.

Властите предлагат туристите да съблюдават отдалеченост и да не посещават места, където се събират доста хора, като концерти, заведения и плажове. " Тази вълна е най-заразната до в този момент ", установи професор Дзанакис.

В региони със случаи на западнонилска тресчица, които до момента в Гърция са 25, управляващите от време на време пръскат против комари. Препоръчва се да се употребяват персонални защитни средства от туристите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР