Повече от радушно посрещнат беше от хората в своя избирателен

...
Повече от радушно посрещнат беше от хората в своя избирателен
Коментари Харесай

Делян Пеевски посрещнат радушно на ифтар

Повече от задушевно посрещнат беше от хората в своя изборен регион Пазарджик вторият в листата на Движение за права и свободи за евровота, депутатът от придвижването Делян Пеевски. Мнозина от селата Пашови и Света Петка желаеха да се здрависат и снимат с един от най-известните хора в страната, който беше посетител на благотворителна вечеря " ифтар " по случай свещения за мюсюлманите месец Рамазан.

Проявата обичайно се провежда от регионалното управление на Движение за права и свободи в Пазарджик. За поредна година Пеевски почете празничната вечеря и седна на една маса с домакините, с цел да почетат дружно мюсюлманската традиция. Кандидатът за евродепутат персонално поздрави жителите на село Пашови, заяви локалният ежедневник " Виделина ".

Сред гостите на трансформиралата се в традиция вечеря дружно с Пеевски бяха Камен Костадинов, член на управлението на Движение за права и свободи, депутатът Сергей Кичиков, регионалният ръководител на Движение за права и свободи Юмер Хамза, общинският водач на партията Исмаил Моллов, кметовете и общинските съветници от общината от Движението за права и свободи.

В диалога си с хората в Пашови и Света Петка, вторият в листата на Движение за права и свободи Делян Пеевски подчертава върху смисъла на идните в неделя избори за представители на европейския парламент.

" Всички знаем, че бъдещето на една нация са младежите. Именно по тази причина ние от Движение за права и свободи излизаме пред Вас на тези избори с листа от млади, сполучливи и потвърдили се хора. И знам, че вие ще ни подкрепите като в неделя гласувате с №20 в интегралната бюлетина за Движението за права и свободи ", обърна се към своите домакини претендентът за евродепутат от Движение за права и свободи Делян Пеевски.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР