Повече от половин милион души в Газа - една четвърт

...
Повече от половин милион души в Газа - една четвърт
Коментари Харесай

Израелски въздушен удар уби 76 членове на едно семейство от Газа, съобщиха спасителни служители

Повече от половин милион души в Газа - една четвърт от популацията - гладуват, съгласно отчет от тази седмица на Организация на обединените нации и други организации.

Израелски въздушен удар умъртви 76 членове на огромно семейство, оповестиха избавителни чиновници в събота, ден откакто шефът на Организация на обединените нации предизвести още веднъж, че на никое място не е безвредно в Газа и че продължаващата атака на Израел основава „ големи спънки “ пред разпределяне на филантропична помощ.

Ударът в петък против постройка в град Газа беше измежду най-смъртоносните във войната Израел-Хамас, която към този момент е в 12-та седмица, сподели Махмуд Басал, представител на Гражданската защита на Газа.

Той даде непълен лист с имената на убитите – 16 глави на семейства от семейството Ал-Муграби – и сподели, че измежду починалите има дами и деца.

Сред починалите бяха Исам ал-Муграби, деец чиновник на Програмата за развиване на Организация на обединените нации, брачната половинка му и петте им деца.

„ Загубата на Исам и фамилията му засегна надълбоко всички ни. Организация на обединените нации и циви...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР